2777
2789
اینجوری نگواتفاقایوقتایی نباید بشه تا ببینی خدا بهترش و برات خواسته..خدا نگاهت نمیکنه چون تو بغلشی خ ...

😭مرسی قشنگم خیلی دلت پاکه 

اینکه تنهام نذاشتی داری باهام صحبت میکنی خیلی ازت ممنونم 

خیلی این روزا تنهام

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

میترسم اگه فرصت زیادی از دست داده باشم چی؟ زمان کمی مونده اگه از پسش بر نیام چی؟

تو از پسش برمیای

تاالان جنگیدی یه مدت استراحت کردی نفس گرفتی

دوباره میتونی پرقدرت تر شروع کنی

عزیزدلم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو از پسش برمیایتاالان جنگیدی یه مدت استراحت کردی نفس گرفتیدوباره میتونی پرقدرت تر شروع کنیعزیزدلم

اخه مدت کوتاه نبود بهش فکر میکنم سرم سوت میکشه .از ۲۳ ام ماه قبلی تا الان 💔خیلی زیاد بود نه؟

😭مرسی قشنگم خیلی دلت پاکه اینکه تنهام نذاشتی داری باهام صحبت میکنی خیلی ازت ممنونم خیلی این روزا تن ...

عزیزدلم خدارو که داشته باشی انگار همه ی عالم مال توعه...

هروقت دوست داشتی میتونی باهام حرف بزنی عزیزم💙🦋🌟

این روزای تو رو منم گذروندم می دونم چه فشاریه روآدم موقع کنکور... همه گذروندن ... میدونی میشه گفت همه یوقتایی کم میارن خسته میشن کتابارو مرت میکنن یه گوشه

ولی میدونی کیا برنده میشن؟کنکور مثل یه مسابقه دوعه.. اونایی برنده اند  که تا ته مسیر شده سینه خیز شده با دست و پای زخمی نفس نفس زنان خودشون و به خط پایان میرسونن..

اونایی که وسط راه برمیگردن .. هیچوقت حس بردن ونمیچشن... مهم اینه کم نیاریم و ادامه بدیم ادامه بدین وفقط ادامه بدیم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اخه مدت کوتاه نبود بهش فکر میکنم سرم سوت میکشه .از ۲۳ ام ماه قبلی تا الان 💔خیلی زیاد بود نه؟

نه واقعا زیاد نیست. خیلیا هنوز شروع نکردن و تو شرایط خیلی نامناسبی هستن...

دوباره شروع کن باشه؟ قول میدی به خودت و من

عزیزدلم خدارو که داشته باشی انگار همه ی عالم مال توعه... هروقت دوست داشتی میتونی باهام حرف بزنی عزیز ...

دقیقا همینه .من پارسالم همین اتفاق تقریبا واسم افتاد تو همین بازه ها بود البته قبلش زیاد چیزی پیش نبرده بودم که یهو همچین وقفه ای افتادو من حالم بد شد گفتم یه سال دیگ پشت میمونم امسال از من گذشت 

اما امسال وضعیتم خیلی بهتر بود خیلی تلاش کرده بودم . توان پشت کنکور موندن دیگ رو ندارم بخدا دارم داغون میشم پشت این کنکور لعنتی 

همین امسال باید میشد 💔کاش هیچ وقت رشته دندونپزشکی دوست نداشتم اما چنین هدفی واسه ادم ضعیفی با وضعیت مثل الانم خیلی سخته خیلی 

قربونت بشم خیلی مهربونی خدا ایشالا همیشه کمکت کنه 🥲💖

نه واقعا زیاد نیست. خیلیا هنوز شروع نکردن و تو شرایط خیلی نامناسبی هستن...دوباره شروع کن باشه؟ قول م ...

🥲من چند روزه به مشاورم دروغ میگم میدونم کسی از حال من درکی نداره واقعا واسه همین از ترس واکنش بقیه اینطوری شد 

از عذاب وجدان اینم دارم سر درد میگیرم شرایط اینکه بهش حقیقتو بگم هم ندارم میشه راجب اینم یه چیزی بهم بگی اروم بشم؟

سعی کن همه ش از کلمات مثبت استفاده کنی...

به کلمات مثبت و زیبایی های جهان فکرکن

زندگی یه مسیره که توش خداروپیداکنیم و بنده های خوبی باشیم براش و دنیا رو جای زیباتری کنیم...

کنکور هم یه مسیره که به آینده ت خیلی مرتبطه ... حتی به همسرآینده ت که تو چه قشری باشه چه تیپ آدمی باشه... 

از مسیر زندگیت لذت ببر

یه چیدمان جدید بده به جایی که درس میخونی...خودت و بیشتر دوست داشته باش و به خودت بگو که چقدر برای خودت ارزش قائلی. 

من درسامو بر اساس نماز زمان بندی میکردم

میگفتم تا اذان ظهر این درسا

تا مغرب این درسا

تا ساعت ۱۰ ۱۱...شب این درسا...

از اذان صبح این درسا میتونی اینجوری برنامه بچینی و زمانت برکت پیداکنه..

خواب قیلوله قبل اذان ظهر خیلی برای حافظه خوبه..

و سعی کن ساعتای ثابت مطالعه کنی.که عادت کنی به ساعت ها و اون درس ها.مثلا هررو ۶صبح شیمی. ۱۰ صبح فیزیک و..

برنامه تو عمل میکنی با ماژیک یا مداد رنگی سبز روش بکش.هر ۱۰ تا بهخودت جایزه کوچولو بده...

خودت و همه ش تحویل بگیر...

مراقب روحت و جسمت باش.

یکم موقع استراحتت ورزش کن تو همون خونه . والیبال اگه بلدی چندتا بادیوار تنرین کن یا ازین ورزشای تو گوشی درحد چنددقیقه... به آسمون نگاه کن یه گیاه پیشت باشه براش درسات وتوضیح بده و.... حال کن خلاصه با درس خوندنت

🥲من چند روزه به مشاورم دروغ میگم میدونم کسی از حال من درکی نداره واقعا واسه همین از ترس واکنش بقیه ...

اصلا پیش مشاور نرو. بنظر نری پیشش بهتره که دروغ بگی

🥲من چند روزه به مشاورم دروغ میگم میدونم کسی از حال من درکی نداره واقعا واسه همین از ترس واکنش بقیه ...

تا وقتی خودت و پیدا کنی و برگردی به مسیرت. بگو یه مدت خودم پیش میرم تا بیام پیش شما.

نمیدونم ایا مشاور در کل تاثیری داشته برات این مدت یا نه

اگه بهت بیشتر استرس میده بگو خودم میخوام پیش برم

سعی کن همه ش از کلمات مثبت استفاده کنی...به کلمات مثبت و زیبایی های جهان فکرکنزندگی یه مسیره که توش ...

وایی ممنونم اینهمه تایپم بخاطر من کردین 🥲من ذوق 

باشه چشم بخدا منم با درس مشکلی نداشتم بالای ۱۲ میخوندم . خیلی جلو بودم یه مدت 

اما یهو بهم ریختم . همه چی خراب شد 

شدم این با کلی عقب افتادگی و استرس و درسای نخونده 

چشم همه اینارو حتما اگه خدا بخواد شروع کنم انجام میدم

اصلا پیش مشاور نرو. بنظر نری پیشش بهتره که دروغ بگی

نمیتونم ایشون دوست نزدیک پدرم هستن 

من واقعا نه شرایط اینکه فعلا راستشو بگم دارم نه شرایط کنسلی 

اتفاقا برنامه هاشون عالیه 

اما خب فکر نمیکنم درکی از روحیات من داشته باشن من خودم گاها خودمو نمیشناسم میگم الان چته چرا اینکارو میکنی دیگ بقیه بماند 

نمیتونم ایشون دوست نزدیک پدرم هستن من واقعا نه شرایط اینکه فعلا راستشو بگم دارم نه شرایط کنسلی اتفاق ...

پس شروع کن که نخوای بهش چیز نادرستی بگی‌

موثتا نرو اشکال نداره 

رودربایستی داشتن خیلی جالب نیست. 

یه مدت بگو میخوام استراحت بدم. اگه دوست داری البته... 

بقول مادرجونم که هرکاری میخوای بکنی میبینی اذیتی انجامش نده. ببین دلت و روحت بهت چی میگه عزیزم .