2777
2789
پس شروع کن که نخوای بهش چیز نادرستی بگی‌موثتا نرو اشکال نداره رودربایستی داشتن خیلی جالب نیست. یه مد ...

موقتا

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دقیقا همینه .من پارسالم همین اتفاق تقریبا واسم افتاد تو همین بازه ها بود البته قبلش زیاد چیزی پیش نب ...

عزیزم میفهممت.

ادم که همیشه شاگرد اوله از خودش انتظار داره

خب حق هم داره 

چون هم استعدادشو داری هم ان شاءالله با یکم تلاش دوباره برمیگردی به همون فاز درس و علم آموزی 

نگران نباش

اگه جدای از این احوالا بودی غیر طبیعی بود شاید...

نشون میده که خب احساساتت برات مهمه و تا دلت به کاری نباشه انجامش نمیدی...

تو می تونی مطمئنم

ان شاءالله به زودی بیای وخبر شروعت و بعدشم خبر موفقیتت بدی بهمون عزیزم. 

کسایی که میخوان رتبه بشن از الان شروع میکنن.

یادمه یوقتی درس نمیخوندم یکی بهم ی جمله خوبی گفت

گفت الان که تو داری وقت تلف میکنی بچه هایی که معدل بالا میخوان دارن درس میخونن..

همین جمله من و هول داد...

ان شاءالله تو هم به زودی و قوی شروع کنی عزیزدلم...

ماهم کنارتیم هروقت دوست داشتی کاری داشتی بیا باهم حرف بزنیم. ♡

بقول استاد الهی قمشه ای اگه علاقه ای تو دلته پس توانایی رسیدن بهشو داری وگرنه هیچ بع بعیی دلش نمیخواد رئیس دانشگاه هاروارد بشه که... علاقه مندی ها نشوندهنده استعداده... و یه چیزایی و خدا به دل آدم میذاره و حتما این علاقه ی زیبا هم از طرف خداست. پس جدیش بگیرو دوباره بهش توجه کن دختر ناز.. خانم دکتر بانشاط و باانگیزه.💙

از خودت و اینده ت یه تصویر جذاب بساز

خودت و تو لباس دندون تصور کن و با هر صفحه ک میخونی بهش نزدیک تر شو

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما و هر دخترایرانی   انقدر ارزشمندین برام که کتابم بگی برات مینویسم فقط دوست دارم حالتون خوب باشه و به سمت آرزوها و اهدافتون قوی قدم بردارین. و بتونین آینده کشور و زیبا بسازین🙃🦋🫂💙✨️

یه ایران منتظر موفقیتته 

سختی واسه ادمش از سنگ الماس میسازه نه واسه منی که داره روز به روز افسرده ترم میکنه مشکلم دنیا نیست . ...

از خدا قدرت بخواه

و قدرتمندانه کارهات و پیش ببر

تو کم نیستی تو کافی کافی کافی هستی

پس شروع کن که نخوای بهش چیز نادرستی بگی‌موثتا نرو اشکال نداره رودربایستی داشتن خیلی جالب نیست. یه مد ...

من استراحتامو کردم . ایشونم درجریانن . میگم من حدود سه هفته ای هست کلا از درس فاصله گرفتم . الانم بگم استراحت بدین من حالم خوب نیست؟ 

اصلا انقدر این روزا تحت فشارم کسی متوجه ام نمیشه .خودم از خودم بریدم و حق میدم به بقیه . امروز خودمو با سریال خفه کردم واسه اینکه حواسم پرت بشه و متوجه اطرافم نشم خودمو با گوشی و سریال سرگرم کردم . میبینین چقدر ترسوام؟ همینقدر بی اراده

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

عزیزم میفهممت.ادم که همیشه شاگرد اوله از خودش انتظار دارهخب حق هم داره چون هم استعدادشو داری هم ان ش ...

دارم با تک تک جمله هات اشک میریزم😭😭😭

شرمنده ام چقدرم تایپ کردین و من الان متوجه پیامتون شدم 

خیلی حس خوبی دادین بهم از خدا میخوام هزار برابر بیشتر از این حس خوبی که بهم دادینو بهتون برگردونه 😭

شما و هر دخترایرانی انقدر ارزشمندین برام که کتابم بگی برات مینویسم فقط دوست دارم حالتون خوب باشه و ...

🥲

یوقتایی انقدر از خودم متنفر میشم باخودم میگم خدایا چرا باید اصلا واسه همچین ادمی تلاش کنم واسه ایندش 

خیلی بی اراده تر و ضعیف تر از این حرفام . دوسال هم خودم هم بقیه رو علاف کردم چیشد؟ تهش بازم همین نقطه ام 

الان دی ماهیم . بازه ای که همه جمع بندی میکنن تست میزننو..

من کجام؟ نشستم مثل این دختربچه ها از صبح تا شب خودمو با سریال خفه کردم . الان من ارزش دارم ؟ رودرواستی نداریم که ! نمیتونم من . ادمش نیستم .

بقیه روهم علاف خودم کردم چیشد الان؟ کجای زندگیمم؟ چقدر به هدفام نزدیکم ؟ هیچی.

من همینقدرم !💔