2777
2789

دوستان من از اواسط تیر  شروع کردم خیلی میخوندم پشت کنکوریم . هدفم دندون بود 

الان یک ماهه یکی از عزیزانمو از دست دادم 

بعدش انفولانزا گرفتم و بعدش حالم گرفته شد و بی انیگزه شدم سر وقفه ای که افتاده بود  .  نزدیک یک ماه من از درس دور بودم . خیلی ناراحتم بچه ها خیلی فشار رومه 🥲خیلی

چند روزه اخیر هیچکی درکم نمیکرد مجبور شدم به همشون دروغ بگم که دارم میخونم به مشاور خانواده .... عذاب وجدان داره خفم میکنه 

از طرفی از شروع دوباره میترسم . تن و بدنم میلرزه به شرایط فکر میکنم . طاقت پشت کنکر بودنو دیگ ندارم از طرفی دندون پزشکی دوست داشتم 💔

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو حق داری خسته بشی حق داری ناراحت باشی

حق داری دلت نکشه به درس خوندن 

استراحت کن گریه کن اما لطفا کم نیار

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
عزیزم تو حق داری خسته بشی حق داری ناراحت باشیحق داری دلت نکشه به درس خوندن استراحت کن گریه کن اما لط ...

کم اوردم دیگ 

الان کم اوردم که سه هفته اس اینه وضعیتم 💔 چرا انقدر زندگی‌ کردن سخته؟

بدترین گناه میدونی چیه؟

ناامیدی

حسم میگهانقدر هدفت قشنگه و مسیرت قراره پرنور باشه که شیطان لعنت الله نمیخواد تو به هدفت برسی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

این چه حرفیه گلم توکل به خدا بخون پسر خواهرمن برادندون ۴سال پشت کنکور موند براهدفت تلاش کن فدا سرت موندی دوباره تلاش کن اول راهی کاش میشد من برگردم عقب تلاش کن تامثل امروز من وامثال من پشیمون نشی

کم اوردم دیگ الان کم اوردم که سه هفته اس اینه وضعیتم 💔 چرا انقدر زندگی‌ کردن سخته؟

عزیزم اگه تو سختی هستی یعنی زنده ای...

و مطمئن باش اگه یکم صبوری کنی و همچنان بگی خدایاشکرت یه رشدی میکنی تو شخصیتت و زندگیت که خودت هم می مونی و میپرسی یعنی من همون آدمم؟ یعنیمن اینقدر بزرگ شدم ؟

بدترین گناه میدونی چیه؟ناامیدیحسم میگهانقدر هدفت قشنگه و مسیرت قراره پرنور باشه که شیطان لعنت الله ن ...

اتفاقا حتی دیگ خداهم صدامو نمیشنوه 

دیگ حس میکنم انقدر تو این زندگی‌بی عرضه بودم دیگ حتی خدامم بهم نگاه نمیکنه 

هدفم دندون پزشکیه . رتبه زیر ۲۰۰۰ میخواد . اینم وضعیت من 💔

برا آینده ت 

برای بچه هات

برای خانواده ات

کم نذار

هرچی الان بیشتر بخونی

کیفیت زندگیت و میبری بالا...

آینده ات به الانت بستگی داره

بشینی غصه بخوری بیهدف بچرخی

یا با عشق و امید بری سراغ کتابات بغلشون کنی و به سمت هدفت قدم برداری..همه چی به خودت بستگی‌ داره

لیس للانسان الا ماسعی

برای انسان چیزی جز سعی وتلاشش نیست

یه وعده ی الهیه

یه قاعده ی حاکم برجهانه 

اگه گنج میخوای باید رنج و به جون بخری...

تلاش کنی که طلاش کنی

این چه حرفیه گلم توکل به خدا بخون پسر خواهرمن برادندون ۴سال پشت کنکور موند براهدفت تلاش کن فدا سرت م ...

سخته همه چی واسم 

زیر فشار استرس کم مونده جون بدم بخدا معدم درد میکنه ریزش مو شدید دارم . دهنم اف میزنه  زیر پلکم تیک گرفتم 

چندسالمه مگه من ؟ ۲۰ سالم تازه داره این ماه میشه 

اینم از وضعیتم حالا اگ سر درس بود مشکلی نداشتم دندم نرم چشمم کور تحمل میکردم تا ۴ ۵ ماه دیگ 

اما الان سه هفته است من دست به کتاب نزدم . نمیتونم . نمیشه 

حسابی گند زدم 

نمیتونم خودمو جمع و جور کنم 💔 دندون رتبه زیر ۲۰۰۰ میخواد و اینه وضعیت من

اتفاقا حتی دیگ خداهم صدامو نمیشنوه دیگ حس میکنم انقدر تو این زندگی‌بی عرضه بودم دیگ حتی خدامم بهم نگ ...

اینجوری نگو

اتفاقا

یوقتایی نباید بشه 

تا ببینی خدا بهترش و برات خواسته..

خدا نگاهت نمیکنه چون تو بغلشی 

خدا عاشق توعه این و هیجوقت یادت نره عزیزم...

همین که صداش میزنی یعنی مشتاق شنیدن صداته

عزیزم اگه تو سختی هستی یعنی زنده ای...و مطمئن باش اگه یکم صبوری کنی و همچنان بگی خدایاشکرت یه رشدی م ...

سختی واسه ادمش از سنگ الماس میسازه نه واسه منی که داره روز به روز افسرده ترم میکنه 

مشکلم دنیا نیست . مشکل منم 

ترسو و ضعیف بودنمه

برا آینده ت برای بچه هاتبرای خانواده اتکم نذارهرچی الان بیشتر بخونیکیفیت زندگیت و میبری بالا...آینده ...

میترسم 

اگه فرصت زیادی از دست داده باشم چی؟ 

زمان کمی مونده اگه از پسش بر نیام چی؟

اتفاقا حتی دیگ خداهم صدامو نمیشنوه دیگ حس میکنم انقدر تو این زندگی‌بی عرضه بودم دیگ حتی خدامم بهم نگ ...

اتفاقاامسال اخبارگفت تا۶۰..۷۰ درصد ظرفیت دندون و بردن بالا.نگران چی هستی

نگرانی هات و روکاغذ بنویس ریزش کن بریز سطل زباله بریز دور...

باامام زمان حرف بزن

روزی ۵ دقیقه جدای از نمازها این کار و انجام بده 

خودمونی باخدا حرف بزن بعد نماز قبل نماز اصلا یهویی

بروتو اتاق تنهای تنها به خدا بگو... بگو میخوام قوی بشم محکم تو درس خوندن پیش برم و..... 

و میبینی که بهت قدرتش ومیده