2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزمزمه کارشناس چرخشی یک بار میشه سیرکولر یک بار اسکراب اینا رو اصلا بلدی چی هست ؟

عزیزم همه قرارنیستن رشته تجربی بخونن 

انچه که دیدم میگم ،خودم شش باراتاق عمل رفتم 

شمامیایی میگی درصدی از پزشک میگیره 

خودت باخودت چندچندی؟

ریزدنت ها چندتا هستن ،برای رفتن وکنارجزاح ایستادن له له میزنن که حداقل دوازده سال درس خوندن

بعدیکی که کارشناس اتاق عمل خوندن ،میادپورسانت میگیره چون کنارجراح؟

اینها چیزهای بدیهی که لازم نیست اون‌رشته روخونده باشی 

عزمزمه کارشناس چرخشی یک بار میشه سیرکولر یک بار اسکراب اینا رو اصلا بلدی چی هست ؟

بعدزدم توگوگل معنیش ،شده کسی که اتاق عمل ووسایل عمل آماده میکنه 

دیگه نمی دونم چنین کسی چطور پورسانت میگیره 

عزیزم همه قرارنیستن رشته تجربی بخونن انچه که دیدم میگم ،خودم شش باراتاق عمل رفتم شمامیایی میگی درصدی ...

🤣🤣🤣🤣وایی خدایی چی میگی توی اتاق عمل یع کارشناس بیهوشی هست و ۲ تا کارشناس اتاق عمل ک توی عمل کمک جراح میکنن واقعا فقط شما رفتی اتاق عمل و خبر نداری عزیزم ک یکی از کارشناس ها سیرکولر میشه یکی اسکراب و این هم چرخشی هست عزیزم برو بیمارستان از چندتاشون بپرس 

بعدزدم توگوگل معنیش ،شده کسی که اتاق عمل ووسایل عمل آماده میکنه دیگه نمی دونم چنین کسی چطور پورسانت ...

عزیز دلم با جراح قرار داد میبنده ک فقط عمل هاشو با اون کارشناس انجام میده چون اون کارشناس حرفه ای هست 

کارشناس اسمش روخودشه اصلا اتاق عمل نمیره ریزدنت به زور با دکترمیره ،پرستار ودستیارها وافرادضروری مثل ...

نه بابا؟!

پس احیانا اتاق عمل و هوشبری شغلشون چیه؟

عزیزم یه کارشناس پیراپزشکی بسیار باسواده.درسهای پیراپزشکی بسیار بسیار سخته

من دوترم پرستاری خوندم تازه من به تخصصی هاش نرسیدم کلا درسهاشون متفاوته با بقیه رشته ها

خیلی از واحدهای درسسیشون با پزشکی مشترکه

بعدزدم توگوگل معنیش ،شده کسی که اتاق عمل ووسایل عمل آماده میکنه دیگه نمی دونم چنین کسی چطور پورسانت ...

یکیش مسئول آماده کردن وسایل و کل اتاقش و دما دست میگره 

یکی ب قول معروف دست میشوره میره سر عمل همراه با جراح جراحی میکنه