2777
2789
نه بابا؟!پس احیانا اتاق عمل و هوشبری شغلشون چیه؟عزیزم یه کارشناس پیراپزشکی بسیار باسواده.درسهای پیرا ...

بحث سرپورسانت سی میلیونی 

تواناق عمل حداقل شش نفرهستن ،که گاهی بیشترهم هست

حالا هرکدوم سی بگیرن ،چی برای جراح وپزشک میمونه ،حتی همون ده چی برای پزشک وبیمارستان میمونه 

وگرنه درسها بله سخته ودراین شکی نیست،وحالا دراینکه باسواد جایی بحث هست 

چون من خودم روزانه وخوابگاه بودم ،رشته ها خوب زیاددیدم که باسهمیه قبول شده بودن ،رشته ها خوب و اصلا نمی تونستن درسها روپاس کنن 

یکی شون کلاانصراف داد ،اومد پرستاری ازادخوند ،الانم بیمارستان کارمیکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث سرپورسانت سی میلیونی تواناق عمل حداقل شش نفرهستن ،که گاهی بیشترهم هستحالا هرکدوم سی بگیرن ،چی بر ...

عزمزمه مگه من گفتم ۶ نفر اد شده ؟

من گفتم فقط یک نفر اد میشه ک کنار جراح وایمیسه و دستش تند هست و فقط با اون جراح وار میکنه 

واقعا چرا نمیفهمی اونا کارشناس های بیمارستان هستن (اد) نیستند

بحث سرپورسانت سی میلیونی تواناق عمل حداقل شش نفرهستن ،که گاهی بیشترهم هستحالا هرکدوم سی بگیرن ،چی بر ...

همون پرستاری رشته ی بسیار سختیه آزاد و روزانه ش فرقی نداره

با اون بخش از صحبتت موافقم برای پورسانت تو بهترین حالت که در نظر بگیری ۴۰ تومن حقوق ماهیانه میگیرن

عزمزمه مگه من گفتم ۶ نفر اد شده ؟من گفتم فقط یک نفر اد میشه ک کنار جراح وایمیسه و دستش تند هست و فقط ...

اد یعنی یه کارشناس با جراح قرار داد میبنده و دستیار اول جراح میشه چون کارش توی عمل خوب هست و میتونه عمل ها زود تر و با نتیجه بهتر داشته باشه 

آیا فهمیدی؟

همون پرستاری رشته ی بسیار سختیه آزاد و روزانه ش فرقی ندارهبا اون بخش از صحبتت موافقم برای پورسانت تو ...

عزیزم من درمورد اد حرف زدم مثلا تو جراح هستی و یه کلینیک خصوصی داری و یک کارشناس رو ب عنوان اد انتخاب میکنی و توی هر عمل بجز حقوقی ک توی بیمارستان میگیره پورسانت میگیره 

همون پرستاری رشته ی بسیار سختیه آزاد و روزانه ش فرقی ندارهبا اون بخش از صحبتت موافقم برای پورسانت تو ...

عزیزم هم اتاق خودم بود ،خداشاهد ترم یک از هفده واحد ،سه واحدیاهفت واحد افتاد 

حتی زبان افتاد ،سه سال مون ،نتونست حتی فوق دیپلم بگیره 

درس خوندن ونرم گرفتنش با چشمم خودم می دیدم 

دخترخوبی بود ولی خوب درسش خوب نبود 

دیگه نمی دونم چه معجزه شد ،لیسانس گرفت والانم سرکاره

جدی ب سلامتی جای پیشرفت خیلی داره بنظرم همون استخدامی تو بیمارستانم حقوقش خوبه ۳۰ میلیون برا یه دختر ...

نه والا بیمارستان ما ۱۳-۱۴بیشتر نمیده

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟