2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته به مشکلی برخوردم

67 بازدید | 4 پست

دوستان من از اواسط تیر  شروع کردم خیلی میخوندم پشت کنکوریم . هدفم دندون بود 

الان یک ماهه یکی از عزیزانمو از دست دادم 

بعدش انفولانزا گرفتم و بعدش حالم گرفته شد و بی انیگزه شدم سر وقفه ای که افتاده بود  .  نزدیک یک ماه من از درس دور بودم . خیلی ناراحتم بچه ها خیلی فشار رومه 🥲خیلی

چند روزه اخیر هیچکی درکم نمیکرد مجبور شدم به همشون دروغ بگم که دارم میخونم به مشاور خانواده .... عذاب وجدان داره خفم میکنه 

از طرفی از شروع دوباره میترسم . تن و بدنم میلرزه به شرایط فکر میکنم . طاقت پشت کنکر بودنو دیگ ندارم از طرفی دندون پزشکی دوست داشتم 💔

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

غم هاتو رو کاغذ بنویسید و بعد پاره کنهر چقدر گریه هم داری بکن و خسته شدی یه دل سیر بخواب و پاشو  یه غذای مقوی بخور دیدی زندگی هنوز ادامه داره تورو خدا درساتو شروع کن که مثل من انقد آرزو به دل نمونه تو حسرت همه چی

غم هاتو رو کاغذ بنویسید و بعد پاره کنهر چقدر گریه هم داری بکن و خسته شدی یه دل سیر بخواب و پاشو یه ...

خسته تر از این حرفام 

حس هیچ کاری ندارم 

من بالای ۱۲ مطالعه داشتم 

اما الان مرده متحرکم هیچ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین هر چی هم پیش بیاد ما محکومیم به ادامه دادن این زندگی بخدا از حرکت وایسیم نابود میشیم بسه عزیز هر چقدر به خودت و روح و جسمت ظلم کردی عزیزم جای همه مونه اون دنیاست بلاخره  اما میدونی که این دنیا دنیای  بی رحمیه خودت نجنبی برای زندگی و آینده تان هیچکس آسایش و زندگی و آینده خوب برات به ارمغان نمیاره

ببین هر چی هم پیش بیاد ما محکومیم به ادامه دادن این زندگی بخدا از حرکت وایسیم نابود میشیم بسه عزیز ه ...

سخته همه چی واسم 

زیر فشار استرس کم مونده جون بدم بخدا معدم درد میکنه ریزش مو شدید دارم . دهنم اف میزنه  زیر پلکم تیک گرفتم 

چندسالمه مگه من ؟ ۲۰ سالم تازه داره این ماه میشه 

اینم از وضعیتم حالا اگ سر درس بود مشکلی نداشتم دندم نرم چشمم کور تحمل میکردم تا ۴ ۵ ماه دیگ 

اما الان سه هفته است من دست به کتاب نزدم . نمیتونم . نمیشه 

حسابی گند زدم 

نمیتونم خودمو جمع و جور کنم 💔 دندون رتبه زیر ۲۰۰۰ میخواد و اینه وضعیت من