2777
2789
عنوان

شوهری ک ذره ای دوستم نداره💔

273 بازدید | 21 پست

شوهرم اصلا دوسم نداره من  تو بچگیم دوست داشتن پدرمو ندیدم اصلا دوسم نداشت بهم محبت نمیکرد حالام ازدواج کردم اصلا عشقی از شوهرم ندیدم  از اول بی احساس بود اما  بعد بچه  اصلا سمتم نمیاد  حتی بغلم نمیکنه  حتی شب کنارم نمیخوابه هیچ وقت بهم محبت نکرد  هیچ وقت با حرفاش بهم ارامش نداد همیشه زخم زبون زد دلمو به درد اورد هیچ وقت ازم تعریف نکرد  هیچ وقت بهم هیچ عشقی نداد خودم بچه طلاقم دوست ندارم بچمم این حس بدی ک من تجربه کرده بودم رو تجربه کنه 

از ی طرفم خانواده ای ندارم پشتم باشه از ی طرفم اگه جدا شک نمیزاره روی بچمو ببینم  من چیکار کنم تا کی میتونم تحمل کنم ما حتی با هم بیرون نمیریم اصلا منو بچرو بیرون نمیبره خونه خانوادمم نمیاد من همیشه با پسرم تنها میرم بیرون  ن مسافرتی ن جایی صبح تا غروب سر کارع میاد  میره تو‌ گوشی میخوابه  من عقده محبتش رو‌ندارم اما هیچ چیز از زندگی مشترک نفهمیدم بخاطر تنهایی و سختی تو زندگی مجردم ازدواج کنم فکر میکردم اون دوستم داره فکر میکردم حالم کنارش خوب میشه اما اونم  دوسم نداره من محکومم به دوست نداشته شدن💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید