2777
2789
عنوان

دلم یه دوست خوب می‌خواد 😔😔

43 بازدید | 8 پست

اول از همه بگم پسر نیستم 

۱۸ سالمه از کرج 

((((به هیچ عنوان پسر درخواست دوستی نده قبول نمی‌کنم))))

اگه همشهری باشی که بهتره اگه نبودی مهم نیست...

من از اینجا دوستای خوبی پیدا کرده بودم یه مدت پس بازم اعتقاد دارم که میشه هر جایی آدم خوبو پیدا کرد:)

اگه کسی واقعاً پایه رفاقته درخواست دوستی بده صحبت کنیم 

حالا یکم سنش بالا پایین اشکالی نداره

اگر نه فقط دنبال رفاقت چند ماهه و چند ساله‌ای که بعدش بزاری بری نمی‌خوام نیا ن دنبال یه رفاقت همیشگیم همه جوره پشت رفیقم می‌مونم هیچ وقتم ادعا نکردم! 

دیدم یه دوست خوب می‌خواد که برام موندگار باشه و بشیم سنگ صبور و همدم همدیگه🥲🤍

:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینه که درخواست ندم

زنما؟؟ 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

سلام من واسه رفاقت دوساعته پیام دادم 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

😂😂

😁