2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا مملکته کوروشه داریوش این همه پادشاه بزرگوار که از ایران خودمونن چرا امام رضا که عربه

والا منکه مشهدیم چند سالی هست حرم نرفتم ولی آرامگاه فردوسی زیاد میرم بزرگان ما اینها هستن ما فارسیم

والا منکه مشهدیم چند سالی هست حرم نرفتم ولی آرامگاه فردوسی زیاد میرم بزرگان ما اینها هستن ما فارسیم

البته فردوسی و بزرگان ایران خیلی محترم هستن ولی دوست داشتن اونها و دوست داشتن انسانهای خوب مثل امامان اصلا منافاتی باهم نداره

بله امام سجاد مادرشون ایرانی بدون در نتیجه یه رگ امام رضا ایرانیه 😍😘

بله شهربانو شاهزاده ی ایرانیه شایدم از تبار همون کوروش ولی در اوج جنگ امام علی (ع) از عزت اون شاهزاده دفاع کردند و جلوی کنیز رفتنشون رو گرفتند

https://eitaa.com/kodakenazanin

چه تعبیر جالبی😁

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

البته فردوسی و بزرگان ایران خیلی محترم هستن ولی دوست داشتن اونها و دوست داشتن انسانهای خوب مثل اماما ...

اصلا بزرگان ایران که عالم بودن و باسواد با عربهایی که خرافاتی بودن قابل مقایسه نیستن