2777
2789

بعدا درست دراومد؟همون شد؟

منظورم استخاره نیستا

مثلا بخاین ببسن اون نیتی که دارین عملی میشه یا نه

بله بله. من تازه شروع کرده بودم نماز خوندن و آرایشو کنار گذاشته بودم و کارای دیگه. یه روز برام سوال پیش اومد خدایا ازم راضی هستی؟ الان یذره مورد قبولت هستم؟ به دلم افتاد قرآن باز کنم

دقیقا اولین آیه بود: امید است خدا به سبب توبه به شما رحم کند و اگر باز به گناه باز گردید ما نیز به مجازات باز خواهیم گشت و جهنم را زندانی تنگ برای کافران ساخته ایم.

این آیه هیچوقت از ذهن من پاک نمیشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قرانم خوب بد داره هروقت باز میکنم درست درمیاد پارسال هرچقد باز کردم ببینم بچم سالم بغل میگیرم بد میمود بعد گفتم اشتباهه اما اهر از دست دادم اینبارم هی باز میکردم ببینم باردارم خوب امد همش 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

میشه لطفا یدونه بدای من باز کنید یکی مرده ولی مرگش مشکوکه انگار که کشتنش

فردا یادم بنداز دوباره پیام بده چشم خونه نیستم امشب

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

فردا اگه تونستم پیام میدم چون فردا مراسمشه شاید اونجا باشم نتونم ولی اگه تونستم پیام میدم

یادم میمونه فقط اسمشو بگو بهم ب نیتت باز کنم

میشه برا منم دوباره باز کنی؟میخام ببینم اعتراضات اموزش پرورش قبول میشم یا نه؟

اره حتما فردا صبح