2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی باهم سرده حتی رابطه هم نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 69 پست
دردش میگیره مگه تو فاعلی؟!!! خخخخ

نمیتونم رک بگم میگه موقعه ازضا شدن بیضه هاش درد میگیره نمیخاد انجامش بده، حقیقتش تا حالا کسیم نبوده ازش بپرسم همچین چیزی ممکنه

دکترم رفت گفت سالمه

یعنی برا همینه سرد مزاج شده؟ بعد ممکنه مصرف نکردنش باعث بد اخلاقی بشه؟؟ مثلا حوصله هیچ کاریو نداشته ...

بله موادبداخلاقی میاره بی حوصله شدن بی خیال شدن بی مسئولیت شدن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله موادبداخلاقی میاره بی حوصله شدن بی خیال شدن بی مسئولیت شدن

پس همونه، ببین مثلا یه چیز سنگین دارم جلوس بلند میکنم براش مهم نیست که دارم اذیت میشم یا زورشو ندارم، حتی تو اون حالتم کمکمی نمیکنه

اول گفتم ساید از من سرد شده 

بعد فکرم رفت سمت همین مواد

پس همونه، ببین مثلا یه چیز سنگین دارم جلوس بلند میکنم براش مهم نیست که دارم اذیت میشم یا زورشو ندارم ...

عزیزم درک مردهامتفاوته.بایدمی گفتی فلانی جان لطفابیاکمک.لطفاوقتی بلندشدی این وسایل روهم جابه جاکن.ووو

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
شاید زیادی روش فشاره ایشاالع که درست بشه چون من روحیم خیلی ضعیفه تحملشو ندارم

شماخانمی نیازعاطفی و...داری.ولی نیازجنسی روزیادپافشاری نکن.به خودت برس ودردسترسش باش.تاخودش تحریک بشه .غرنزن 

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
شماخانمی نیازعاطفی و...داری.ولی نیازجنسی روزیادپافشاری نکن.به خودت برس ودردسترسش باش.تاخودش تحریک بش ...

شایدم اشتباه من این بوذه که همیشه خودم سمتش رفتم 

شایدم اشتباه من این بوذه که همیشه خودم سمتش رفتم

جذاب باش وآماده ولی به زبان نیار.آویزونش نباش.اگرعصبی نیست.کاکائودم کن بده بخوره.دمنوش زعفران گلاب هل درست کن واسش وولرم شدعسل بریزداخلش.آبگوشت بانخودوگوشت بره نردرست کن.فلافل خونگی درست کن.پیازخام دربرنامه غذاییش بگذار.شایدتکونی به خودش دادوتحریک شد

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
جذاب باش وآماده ولی به زبان نیار.آویزونش نباش.اگرعصبی نیست.کاکائودم کن بده بخوره.دمنوش زعفران گلاب ه ...

اخه میدونی من یه مشکل بزرگی که دارم مامانم باهامون زندگی میکنه، دستم زیاد باز نیست،