2777
2789

فوبیای حیوانات دارم ولی از گربه وحشتناک فوبیا دارم اصلا حالم بد میشه میاد سمتم تپش قلب میگیرم تمام بدنم میلرزه 

خواهرای کوچیکترم گربه دوست دارن رفتن از کوچه ی گربه پیدا کردن آوردن تو خونه نگهش میدارن دو روزه دارم گریه میکنم خودمو حبس کردم توی اتاق میام پذیرایی اصلا آروم و قرار ندارم میرم بیرون میام خونه یادم میفته گربه توی خونست دنیا روی سرم خراب میشه 

از پارسال تا تابستون امسال ی خوروس نگه داشتن توی خونه زد مریض شدم و بعد از کلی دوا و درمون دوباره حالم خوب شد دادنش رفت خروس رو ولی چون خواهرم ناراحت میشه بخاطر اون حیوونارو میارن خونه خب من حالم بد میشه اصلا درک نمیکنن 

سر سفره با  مامانم بحثم شد گفتم منو مثل پارسال بدبختم میکنید دوباره گفت بدبخت شو 

من اصلا اصلا آدم لوس و ترسویی نیستن این مورد ریشه توی روانم داره زجر میکشم به معنای واقعی

کلی حرف بارم کردن و در آخر گفتم از اینجا میرم خونه مادر بزرگم زندگی کنم گفتن برو به سلامت

احساس بی پناهی میکنم احساس تعلق نداشتن به جایی میکنم 

حتی ذره ای بهم احترام قائل نیستن که من میترسم منم عضوی از این خانواده هستم حیوانات رو نیارن توی خونه 

دلم خیلی گرفته من دیگه نمیتونم چیزایی که سر خروسه تجربه کردمو دوباره تجربه کنم بزور خوب شدم🥺

میگم از طرفی وسواس فکری ام دارم میگم اون کثیفه انقدر دست میزنید بعد باهاش غذا می‌خورید آلودست واکسن زده نشده توجه نمیکنن که احساس میکنم کل خونه کثیف شده حالم داره بهم میخوره از همه چی از زندگی 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم عاشق گربه ام ولی خیلی تورو درک میکنم چون خودم فوبیای یه چیزایی رو دارم و دیگران توجه نمیکنن و واقعاااا زجر میکشم😑

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

وای اسی من خیلی درکت می‌کنم 

بشدت فوبیای حیوانات دارم بیان سمتم جیغ میزنم از ترسم گریه می‌کنم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بگو فوبیا دارم درکت میکنن اونا فک میکنن تو داری لوس بازی در میاری و ادای آدمای تمیز و زمخت رو ک ب حیوونا قیافه میگیرین اگ سواد و درک دارن بگو فوبیا دارم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

چقدر بی درکن خانوادت وقتی تو اینجوری اذیتی یعنی ارزش اون گربه بیشتره ازتو خودت بندازش بیرون یه دعوای حسابی هم را بنداز

کاملا میفهمم چی میگی چون منم از گربه خیلی میترسم

بعد اون خواهرات چرا از تو کوچه گربه کثیف و بیمار اوردن تو خونه اصلا فاز این ادمارو نمیفهمم 

ایشالا شپش بگیرن مجبور شن کچل کنن