تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊
عزمزمه مطمئن باش میبخشنببین به اینکه شوهرت میتونه از کشور بره باهم برید دبی تو یه لنج سفید وسط دریا ...
به همه چا فکر کردم ولی هیچکس اهمیتی نمیده همه میگن رسمه باید بگیریم
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
به همه چا فکر کردم ولی هیچکس اهمیتی نمیده همه میگن رسمه باید بگیریم
اها یعنی خانواده پسره هم میگن حتما عروسی؟
چون خیلی زور داره تو این گرونی آدم این همه پول رو یه شب بریزه تو شکم مردم دختر عمه ی من با یک سوم خرج عروسی رفت خارج و هنوز که هنوزه ما تو کفه عروسیه اروپاییش هستیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اها یعنی خانواده پسره هم میگن حتما عروسی؟چون خیلی زور داره تو این گرونی آدم این همه پول رو یه شب بری ...
اره . میگن ارزو داریم
ماهم ارزو داریم اما اینقدر سخته فقط خذج تالار و شام عروسی میشه 500 میلیون… همسرم میگه غمت نباشه همه چی درست میشه تصمیممون اینه که 404 تو شهریور ازدواج کنیم
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
تازه با این پول اون عروسی ام که میخوای لاکچری باشه رو نمیشه گرفت همه هم پشته سرت هزاران حرف میزدن حتی شمال فری لاکچری ترین مراسم عقد آریایی که صندلی هارو رو به ساحل میچینند نهایتش بشه ۴۰ تومن ولی عروسی اوووه
گناه داره بخدا اجی ببین یعنی نمیخوام استرس بدم ولی ۱۰ سال شما زیره قرض این یک شب میرید در بهترین حال ...
میدونم🥲
تازه با این پول اون عروسی ام که میخوای لاکچری باشه رو نمیشه گرفت همه هم پشته سرت هزاران حرف میزدن حت ...
دقیقااا حس میکنم نمیتونم اونطور که دلم میخاد عروسی بگیرم
تو تصورم بهتزین تالار بهترین دیجی بهترین عکاس بهترین ارایشگر اما از اینور میبینم شرایط رو ب روز سختتر میشه دلار 81!!
تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊
ولش کن بابا این به کادو نیاز نداره😭😂ولی اگه داشته باشه هم بازم یه ست اصلاح کامل با کرم مخصوصش و .. ...
تتو فکرش هستم عزیزکم
فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40