2777
2789
من خودم عاشق گربه هستم و یه پیشی خوشگل هم دارم اما یکی از شروط اولیه سرپرستی از حیوانات خانگی؟،جلب ر ...

تازه اونم گربه کثیف و مریض تو خیابون که توی سطل اشغالا بوده🤐 لابد گفتن میشوریمش تمیز میشه بعد کجا شستنش تو همون حمومی که استارتر دوش میگیره 🤢وایییی😞

چقدر بی درکن خانوادت وقتی تو اینجوری اذیتی یعنی ارزش اون گربه بیشتره ازتو خودت بندازش بیرون یه دعوای ...

چون سرده گناه دارن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوبیا داره وسواسم دارهجفتشم مشکل روانیه که باید حل بشهاینجوری زندگی خودش سخت میگذرهبالاخره این روزا ...

این اصلا وسواس نیست گربه خیابونی پر از انگل و شپشه

خانواده بی عقلش بابد خودشونو درمان کنن

راست میگن روانی های واقعی اونایی هستن که ادم های سالم رو به روانپزشک و تیمارستان کشوندن

این اصلا وسواس نیست گربه خیابونی پر از انگل و شپشهخانواده بی عقلش بابد خودشونو درمان کننراست میگن رو ...

شاید اسی هم ب جای اینک بگ فوبیا دادم حرفای شما رو ب خانوادم میگ و اونا هم بی محلش میکنن و ازش دور شدن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

وا ببخشیدا شما از خدا بهتر میدونی خدا حیوانات رو این مدلی افریده سردشون هم نمیشه کلی مو دارن

این همه حیوون یخ میزنن چین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙄😐😐😐

ریپلای نکن دیگ منو هر چی میشه میگ خدا تین مدلی افریده

منم میترسم

گربه خیلی سریع حرکت میکنه و خیلی غیرقابل پیش بینیه

از پدرومادرت تعجب می‌کنم درکت نمیکنن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
این همه حیوون یخ میزنن چین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙄😐😐😐ریپلای نکن دیگ منو هر چی میشه میگ خدا تین مدلی افریده

اون تو سرمای خیلی شدید اتفاق میفته 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
ببین اگه میگفتی فوبیای گربه دارم درکت میکردناما خروس چرا باید حالت بد کنه؟وسواس هم که داریفکر کنم مش ...

خروسه صدای وحشتناک ساعت ۴ ، ۵ صبح در میاورد نه تنها من بلکه همسایه ها ام صداشون در اومده بود صدای خروس در نمیاورد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
شاید باور نشہ انقدر با خانوادم بحثی میشد توی خونہ اصلا نمیذاشتن درس بخونم منم رفتم خونہ مامانبزرگم و ...

منم شاید همین کارو کنم

منو باش بخاطر ترس خواهرم از تنهایی (مامانم شاغله) پیشش میموندم و نمیرفتم جایی 

اما حالا که بحث ترس منه تنها شدم و بخاطر علاقه خواهرم دارن منو اذیت میکنن

میرم حالا اون بمونه با تنهاییش و گربش

وای اون گربه رو بدید به من 😂❤️‍🩹ولی واقعا برام سواله خانواده میبینن شما انقدر آشفته اید و همچنان گ ...

میدونی چی زجرم میده اینکه برای رفع عذاب وجدان خودشون منو سرزنش و تخریب میکنن سر گربه

قفسه سینم شدیدا درد میکنه از شدت فشار عصبی ای که با حرفاشون بهم وارد کردن قرص خورده بودم آروم بودم مهمون اومده بود خونمون مامانم بعدش گیر داده همه تو خونه میگفتن میخندیدن بعد تو خشکت زده بود و مثل چوب خشک هیچی نمیگفتی میگم خب چی بگم؟ یبارم سر اون فشار عصبی وارد کردن 

زندگیم تلخ شده