2777
2789

وای دقیقا منم مثل توام

همسایمون بچه گربه داشت ، همش تو راه پله بود

چند بار یهو پرید جلوم، داشتم سکته میکردم ، تپش قلب گرفته بودم

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اگه میگفتی فوبیای گربه دارم درکت میکردناما خروس چرا باید حالت بد کنه؟وسواس هم که داریفکر کنم مش ...

چرا ربطی داره به مشکل روحی طرف میخواد تو خونش با ارامش زندگی کنه چه خبره گربه و خروس و... مگه باغ وحشه

دوست من فوبیای گربه داشت توخیابون اگه میدید جیغ میکشید دختراش گربه اوردن دو هفته از اتاقش بیرون نیومد!الان پنج تا گربه دارن😁فوبیا رو میدونم کم کم میتونی بهش غلبه کنی وسواست رو ولی نمیدونم

چرا ربطی داره به مشکل روحی طرف میخواد تو خونش با ارامش زندگی کنه چه خبره گربه و خروس و... مگه باغ وح ...

فوبیا داره وسواسم داره

جفتشم مشکل روانیه که باید حل بشه

اینجوری زندگی خودش سخت میگذره

بالاخره این روزا همه پت دارن

من خودم عاشق گربه هستم و یه پیشی خوشگل هم دارم اما یکی از شروط اولیه سرپرستی از حیوانات خانگی؟،جلب رضایت تمام اعضای خانواده ست که تو یه خونه مشترک زندگی میکنند

و ضد البته چکاپ کامل و دوره ای و واکسیناسیون پت هم اولین و بدیهی ترین شرطه 

نتیجتا وقتی شما فوبیا گربه دارید و به هیچ وجه امکان کنار اومدن باهاش براتون میسر نیست،خواهراتون باید از نگه داشتن گربه قبل از این وابستگی متقابل میون گربه و خواهراتون ایجاد بشه،صرف نظر کنند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

منم فوبیا گربه دارم اصلا تنها نیستی ..تابستون مسافرت بودیم یه کافه رفتیم ک فضای باز بود  بعد گربه زیادی اونجا بود میومدن از کنارمون رد میشدن من سکته کرده بودم  گربه ها هم پررون خیلی نزدیک ادم میشن

نمیتونی با مادربزرگت درمیون بذاری مسئله رو؟ بهرحال اونجا خونه شما هم هست نمیشه صورت مسئله رو پاک کرد

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *