2777
2789
من نمیدونم قد بلند چیه همه دنبالشن قد من بلنده ،از اولم بلند بوده بچه دردی میخوره جز اینکه هرجا هرکی ...

قد کوتاه به چه دردی میخوره؟😂نسل کوتوله ایجاد بشه؟

البته توهین نیستا به قد کوتاها

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم قد بلند چیه همه دنبالشن قد من بلنده ،از اولم بلند بوده بچه دردی میخوره جز اینکه هرجا هرکی ...

هی منم بلندم ولی مردا خیلی کوتاهن نمیدونم چرا😬

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

قد کوتاه به چه دردی میخوره؟😂نسل کوتوله ایجاد بشه؟البته توهین نیستا به قد کوتاها

چیزی رو که نمیشه تغییر داد رو باید پذیرفت 

حداقلش اینه دختر قد کوتاه برا ازدواج انتخاب بیشتری داره 😂😂

...
چیزی رو که نمیشه تغییر داد رو باید پذیرفت حداقلش اینه دختر قد کوتاه برا ازدواج انتخاب بیشتری داره 😂 ...

😂🤭بنظر من قد بلند واقعا هم خوبه هم جذابه حتی با قد بلند استایل های خیلی خوبیم داری

چه ربطی داری جیگر یکیو انتخاب کن ولی خوبشو 

شما خودت گفتی دنبال دختر ریزه میزه دوست دارن😂😐

اره  فکر کردم میگی قد بلند.  گفتم ن کاری ب قد ندارن یعنی ملاک قد بلندی فلان   زیاددد کوتاه هم نه ولی در کل رفتار و خانواده اخلاق اینا توجه میکنن بیشتر

اره فکر کردم میگی قد بلند. گفتم ن کاری ب قد ندارن یعنی ملاک قد بلندی فلان زیاددد کوتاه هم نه ولی ...

آهان منظورت از ریزه میزه ظریف بود؟

خب خیلیم عالی به نظرم اینا بهترین ازدواجا رو دارند یا خواهند داشت

عرب خوزستان

ن اصلا

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

قدبلندی تو هرر قومیتی که باشه محبوبیت داره 

هیچ جایی ندیدم کسی از قد بلندی بناله البته بجز نینی سایت

@لعنت_به_قد_بلندی    

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚