2777
2789

آره   من  دیدم  خوبه  

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم

خواهش  عزیزم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اره به نظر من که خیلیی خوب بود برای یه مینی سریال ارزششو داشتفقط قسمت اول کسل کننده بود ولی از قسمت ...

دقیقا به خاطر قسمت اول پرسیدم حوصله ام سر رفت پس میبینمش مرسی گلم😍

اره به نظر من که خیلیی خوب بود برای یه مینی سریال ارزششو داشتفقط قسمت اول کسل کننده بود ولی از قسمت ...

عه من همون قسمت اول رو دیدم پشیمون شدم 

این ژانر خیلی تو سریالا کره ای تکراریه

دقیقا به خاطر قسمت اول پرسیدم حوصله ام سر رفت پس میبینمش مرسی گلم😍

اره قسمت یکش خیلی الکی و روزمره بود انگار دوربین گرفتن دستشون دنبال چند تا ادم معمولی😐😐💔😂

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

اره قسمت یکش خیلی الکی و روزمره بود انگار دوربین گرفتن دستشون دنبال چند تا ادم معمولی😐😐💔😂

اگه مینی سریال کره ای جذاب دیدی لطفا بگو اسمشو به ترتیب ببینم 💗مرسی

عه من همون قسمت اول رو دیدم پشیمون شدم این ژانر خیلی تو سریالا کره ای تکراریه

قسمت اولش خیلی رو مخ بودددد😂😂😂

ولی بعدش جالب شدد واقعا همش داشتم فکر میکردم چه اتفاقی داره میوفته الان اینا چه ربطی به هم دارن ذهنم درگیرش شد

برای مینی سریال خوبه اگه طولانی تر بود فکر کنم اونقدر جالب نمیشد

اگه مینی سریال کره ای جذاب دیدی لطفا بگو اسمشو به ترتیب ببینم 💗مرسی

بین مینی سریالا من اینا رو دوست داشتم

پارادوکس قاتل

اهل جهنم 

بازی مرگ (این از همشون جذاب تر بود)

تازگیم آقای پلانکتون دیدم خیلیییی قشنگ بود خیلیییی این ۱۰ قسمته ولی زود تموم میشه😭😂

بین مینی سریالا من اینا رو دوست داشتمپارادوکس قاتلاهل جهنم بازی مرگ (این از همشون جذاب تر بود)تازگیم ...

مرسیییییبیی واقعاااا 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

موش رو ببین

با شوهرم ازدواج کن

اینا بنظرم بهتر بودن

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .