2777
2789
عنوان

دعا ‌کنید برام

133 بازدید | 26 پست

امروز دادگاهی الزام به تمکینه دعا کنید رد بشه تمکین شوهرم. خیلی اذیتمون کرده اصلا من و دخترم و دوست نداره هزار تا مدرک دارم ولی میگن قاضی طرف آقایونه دعا کنید مهریه امم پیش همین قاضی بود 😞 دخترم کفش نداره با ماهی ۱۲۰۰ سر و ته نفقه رو هم اورد حالم بده خواب بد دیدم خدا حق و به حق دار میده مگه نه؟ خدا طرف مظلومه آهمونو از ظالم میگیره 😞😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
ان شالله که کارت به بهترین نحو درست شه به خدا توکل کن همه چیز درست میشه

خواب بد دیدم تعبیرش غمه میترسم 😭 یه وکیل عوضی داره که همه پرونده هاش و به عهده گرفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش خدا کمکت می‌کنه مهریت چی شد ؟

سالی یه سکه برید رفته تجدید نظر زده باز هنوز هیچی دستم نگرفته بعد ۶ ماه😞

به نظرم حتما وکیل بگیر نگیری باختی چون هر روز یه قانون میاد من وکیل گرفتم

برای تمکین گرفتم مامانم النگوش فروخت چیکار کنم پول وکیل برا همه پرونده هام ندارم خیلی گرون میگیرن وکیلا

برای تمکین گرفتم مامانم النگوش فروخت چیکار کنم پول وکیل برا همه پرونده هام ندارم خیلی گرون میگیرن وک ...

برای من ۳ تا پرونده جلب خونه که نصفش به نام منه مهریه و نفقه ۲۰۰ تومن خواست الان ۵۰ زدم من دنبال اینم تخت فشار بزارمش تا پسرمو بده فقط بی شعور قبول نکرد توافقی جدا شیم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
عزیزم توی دادگاه به جای مهریه بچتو نگرفتی . ؟ یا خودش نداد

بچم پیشمه کلا من و بچه رو نمیخواد فقط شکایت کرد ک بگم مهرم حلال جونم ازاد میدونه من رو بچم حساسم نقطه ضعفمه اذیت میکنه بچه حضانتش با منه تا ۷ سالگی

برای من ۳ تا پرونده جلب خونه که نصفش به نام منه مهریه و نفقه ۲۰۰ تومن خواست الان ۵۰ زدم من دنبال این ...

راه به جایی بردی حالا آره خیلی گرون میگیرن

بچم پیشمه کلا من و بچه رو نمیخواد فقط شکایت کرد ک بگم مهرم حلال جونم ازاد میدونه من رو بچم حساسم نقط ...

میدونم عزیزم بعد هفت سالگی رو گفتم و اینکه چه مدت طول کشید از اقدام به مهریه و نفقه ؟

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
میدونم عزیزم بعد هفت سالگی رو گفتم و اینکه چه مدت طول کشید از اقدام به مهریه و نفقه ؟

حالا سه سالشه خیلی طول کشید برا من اما دوستم سه ماهه داره مهریه میگیره شماله ده تومن داد وکیل سه ماهه حقوق شوهرش میگیره خونشم گرفت منه احمق بعد ۶ ماه هنوز هیچ گوهی نخوردم