2777
2789
عنوان

مردا چقد هول شدن بیاین بگم

238 بازدید | 25 پست

عصری داشتم میرفتم بیرون ، یه آقایی تقریبا ۳۴، ۵ساله تو ماشین نشسته بود ، یهو گفت میشه چند لحطه وقتتونو بگیرم 

فک کردم میخواد آدرسی چیزی بپرسه  بعد پرسیدم در چه مورد ، گقت فکر میکنم اونقدری باهوش باشی که بدونی چی میگم 

منم قک کردم میخواسته شماره بده ، سریع عین اسگلا سرعتمو زیاد کردم از جلو ماشینش که میخواستم رد شم کم مونده بود بخورم زمین 😐🥲

من  ۲۱سالمه 

پوشش و ظاهرمم متعارفه 

نمیدونم چه فکری کرد پیش خودش همچین چیزی گقت به من 😐😥🥲

شاید باورتون نشه اولین بار بود یه جنس مخالف میخواست وقتمو بگیره 😂😐

میخواسته شماره بده برا دوستی ینی؟؟؟؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مث یبار وسط شلوغ ترین خیابون شهرمون یه مرده ای با ماشینش بغل پیاده رو کنارم وایساد گف ببهشید یلحظه گفتم بفرما گف ببین به تیپت میخوره دختر عاقلی باشی من فلانم دنبال منشیم همه جوره ام هواشو دارمو....

هنو داشت توضیح میداد من رفتم😑🤣💔

منو بگو با شوهر و دو تا بچه یه مرد میانسال افتاده دنبالم و هی پیام میده از سی جا بلاکش کردم به شوهرمم گفتم شوهرم قراره جدی باهاش برخورد کنه واقعا ادم میمونه چی بگه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

شایدم جدی میخواسته آدرس بپرسه امت آخه آدم عاقلانه فکر میکنه میگه آدم سی و پنج ساله از یه دختر کم سن که داره از خیابون رد میشه چرا آدرس بپرسه میره از کاسب های محل میپرسه آدرس رو یا از نقشه میخواسته شماره بده ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
شایدم جدی میخواسته آدرس بپرسه امت آخه آدم عاقلانه فکر میکنه میگه آدم سی و پنج ساله از یه دختر کم سن ...

به قیافش می‌خورد آدم با شخصیتی باشه 

اصن اینش هیچی 

کم کم به قیافش می‌خورد ۳۴، ۵داشته باشه 

برا چی باید به من ۲۱ساله شماره یده