2777
2789
عنوان

مردا چقد هول شدن بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست
به قیافش می‌خورد آدم با شخصیتی باشه اصن اینش هیچی کم کم به قیافش می‌خورد ۳۴، ۵داشته باشه برا چی باید ...

خاااک تو سرش کنن عزیزم همنوبهتر اهمیتی ندادی گلم اینا معلوم نیست کی هستن خدایی نکرده میبرن آدم رو یه جایی بلایی دورازجونتون میارن سر آدم خیلی بد وضعیتی شده ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😵😂😂میدونست اینطوریه نگاتم نمیکرد😂سوای شوخی هیچ پسری اول بسم الله برای ازدواج شماره نمیده قصد ...

اره بخدا😂😂

آخه برام سواله ، چرا اومده سراغ منه بچه 

چرا نمیرن با همسنای خودشون دوست بشن اخه

همین سئوالت از پخمگیته ،همسن خودش گول نمیخوره تجربه داره پسر نمیتونه گولش بزنه هزار بلا سرش بیاره

نه باور کن پخمه نیستم 

اندازه خودم بلدم🥲

البته من تا الان که ۲۱سالمه با هیچ پسری دوست نبودم 

نه باور کن پخمه نیستم اندازه خودم بلدم🥲البته من تا الان که ۲۱سالمه با هیچ پسری دوست نبودم

پسر سن بالا صدتای تورو درس میده انقدر تجربه داره و عین نوار بهداشتی لای زنا و دخترا گشته و دختر بازی کرده 

پسر سن بالا صدتای تورو درس میده انقدر تجربه داره و عین نوار بهداشتی لای زنا و دخترا گشته و دختر بازی ...

اره بابا میدونم 

من که پا نمیدم 😎😎

ولی چقد لعنت خنده داره 😂