2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه سوتی ها ی طرفش باد داره

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

مامانم معلم کلاس سومه داشت به بچه ها انواع ترازو هارو نشون میداد رسید به یه ترازو کوچیک گفت این برای چیزای ارزشمنده مثل طلا ،نقره

یکی از بچه ها تعجب گرد گفت وای خانم شما هم ازینا دارید 

بابلی من با اینا شیره وزن میکنه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

من خیلی خاطره خنده دار دارم با بچه م

کلا خیلی شیطونه و پر تحرک

بعد یه بار از دستم فرار کرد منم دویدم بگیرمش مثل کشتی گیرها خودشو انداخت رو زمین منم خم شدم برش دارم یهو بچه م صدا داد

باور کنید بچه م بود اما من تو یه موقعیتی بودم که انگار من بودم

بابام و داداشمم نشسته بودن یعنی واقعا میگن بچه آدمو بد نام میکنه همین بود که سر من اومد😂😂😂

چند روز پیش دختر بچه دوسالم از خواب بیدار شده بود میگفت

تخم مرغ خوشگلم شیر میخوام😐

قیافه من😐🙄قیافه تخم مرغ😌قیافه دخترم😍

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
چند روز پیش دختر بچه دوسالم از خواب بیدار شده بود میگفتتخم مرغ خوشگلم شیر میخوام😐قیافه من😐🙄قیافه ...

قابل توجه تون باید بگم که منظورش از تخم مرغ من بودم😕💔😂😂😂

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

واسم خواستگار اومده بود اونام جلسه اول ۶_۷نفر بودن ..

زنداییم هدفش این بود بچه رو شیر بده که شیطنت نکنه چیزی رو چپ کنه و ... همون لحظه پسره (داماد)داشت یه سوال رو توضیح میداد و بعد در لحظه سکوت شد  پسرداییم چنان ملچ و ملوچی کرد حین شیر خوردن که ما نتونستیم جلو خنده مون رو بگیریم

نمیدونم دیگه علت خنده مون رو متوجه شدن یا فکر کردن به حرف داماد خندیدیم