2777
2789

زمانی که نظر هیچ کس به غیر از خودت یا آدم هایی که برات مهم هستند برات مهم نباشه 

باید روی خودت کار کنی که مثلاً وقتی موقعیتش برات پیش اومد خودت رو بی اهمیت نشون بدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای چ خوببازم ازش بگو

اره کلا شخصیت جالبی هست.همشون اینطوری هر چهار تا خوب باشی خوبن.مثلا صد تومن کادو بدی برای مثال میگم ده می‌زارن روش میدن.از خود گذشتگی ندارن 

زمانی که نظر هیچ کس به غیر از خودت یا آدم هایی که برات مهم هستند برات مهم نباشه باید روی خودت کار کن ...

من تقریبا بی اهمیتم.با کسی هم ارتباط ندارم و ارتباطات بیشتر طبق مصلحت هست.اما خانواده همسرم واقعا عجیب منطقی هستند

من تقریبا بی اهمیتم.با کسی هم ارتباط ندارم و ارتباطات بیشتر طبق مصلحت هست.اما خانواده همسرم واقعا عج ...

می‌دونی اینجا شخصیت خیلی تاثیر داره بر اساس نوع شخصیت و حتی تا حدودی ژنتیک هم می‌تونه تاثیر گذار باشه

می‌دونی اینجا شخصیت خیلی تاثیر داره بر اساس نوع شخصیت و حتی تا حدودی ژنتیک هم می‌تونه تاثیر گذار باش ...

ببین عزیزم ندیدم بگن فلان آدم رو دوست داریم یا راحتیم باهاش

من هم این جوری‌ام. وقتی به این فکر می‌کنم وقتی مردم این مردم رنگ نوشابه تو سالن غذا خوری خیراتی بعد از مرگم از مردن من براشون مهم‌تره، اصلا و ابدا نظر اون ها برام مهم نیست.طبق عقل و منطق و دل خودم زندگی می‌کنم.