2777
2789
عنوان

امشب ک شب ارزوهاست آرزتون چیه بگین نفری یه آمین برات بگیم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 128 پست

میگن اگه آرزوهاتو بنویسی چون خدا درقرآن به قلم قسم خورده ن والقلم ومایسطرون حتما برآورده میشه خدارو به یکصدوبیست و چهار هزار پیغمبرش وبه ۱۴ معصومش وبه پنج تن آل عبا وبه جان آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف وبه عرش کبریایی و ذات اقدس الهی خودش قسم میدم پسرم بسلامتی ودل خوش با یک دختر نجیب و سالم و صالح ازدواج کنه و سال آینده به همین موقع توی خونه خودش باشه و صاحب فرزندان صالح و سالم بشن الهی آمین یا رب العالمین 

🤲❤🙏🤲❤🙏🤲❤🙏🤲❤🙏🤲❤🙏🤲❤

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها یبار من از نی نی سایتیا خواستم برام دعا کنن اون چیزی ک میخوام بشه و واقعا شد...فکرشم نمیکردم بش ...

دعای نی نی سایتیا واقعا میگیره چون همه بدون اینکه همدیگه رو بشناسن برای هم دعا میکنن

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.

واقعا دعا ها برآورده میشن؟😅

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

به پیمان برسممممم 

همونییی ک دل و عقلمو بردههه 

دعا کنید بگید امین تا سال دیگ میام میگم براورده شدههه

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

منم حاجتم اینه با یکی هست ازدواج کنم باهاش اشنا شدیم موانع مون برداشته بشه بهترین صلاح همدیگه بشیم

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

الهی زودتر برسی بهش عزیزدلممم 

برا منم همین دعارو کن🥺✨ که زودتر‌مشکلات و مانع هامون حل بشن برسیم به هم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️