2777
2789
عنوان

امشب ک شب ارزوهاست آرزتون چیه بگین نفری یه آمین برات بگیم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 128 پست
مرسی عزیزم❤️الهی اها منم دیدم عشقم یه گردنبند و کمربند طلا بهم داد 🥺نمیدونم تعبیرش چیه

در صورتی که در خواب ببینید که گردنبند طلا از کسی هدیه گرفته‌اید، نشانه این است که شما از طرف کسی مورد لطف و محبت قرار خواهید گرفت

اینو گوگل زده... برای کمربند هم نوشته ثروت... البته باز بستگی ب مجرد و متاهل و اینل چیزا داره اگ اعتقاد دارین

من ک چند تا از خوابام باعث شد ایمان بیارم ب خوابام

خواب دیدم یکی از بستگانم فوت شده همه عذادارن ...یه هفته بعد اتفاق افتاد

خواب دیدم تصادف کردم تعبیرش ضرر مالی بودو چند تومن ضرر کردم فرداش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در صورتی که در خواب ببینید که گردنبند طلا از کسی هدیه گرفته‌اید، نشانه این است که شما از طرف کسی مور ...

الهی🥺اهااا خب مجرد هستم هنوز

آره محبت از طرف عشقم دیدم🥺😍و از طرف بابام که خوشحالم کرد😍شاید انشاالله بعدا که دانشگاه قبول بشم برم سرکار اون موقع دستم تو جیب خودم بره و اینااا 

خیلی دوس دارم به بقیه کمک کنممم🥺دعاا میکنمم انقد پول داشته باشم که به بقیم کمک کنم تون بچه های بی پدر مادر 🥺خدایا خودت امشب صدامو بشنوو منو به عشقم برسون🤲🏻🥺

خدایا عشقمو برام نگه دار همیشه❤️خودت میدونی علیم تمومِ داراییِ منه🥺💍💕🍫

راااااستی ارررره منم یکم وزن اضاف کنممممممم اینم بگین امین آنین عزیزم

الهی ک ب حق ابروی حضرت زهرا دوتامونم چاق بشیم ب اون اندام دلخواهمون برسیم ...آمین یا رب عالمین 🤲🏼

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔