2777
2789

اره عادی تر از همیشه

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزو کردم داداشم کنکور قبول شه

همون رشته اولین انتخابش قبول شد 

😍

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

اره از امام حسین و خدا خواستم  بتونم جدا بشم  

ریسک بود جدای من و محال بود طلاق بگیرم امام حسین دستمو گرف

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

هر چی داریم آرزوهای گذشتمونه

عروس شدن

بچه دار شدن

استخدام شدن

قبولی کنکور

قبول شدن توی امتحان رانندگی

و‌..........

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.