از ساعت سه تا حالا دفترکتاباش پهن هست نمینویسه حرصم از این میگیره که اصلاا نمیگه با کی هستی واسه خودش نقاشی میکشه عروسک بازی میکنه صدبار با زبون خوش و مهربونی بهش گفتم بیا بنویس نمیومد یهو زدم به سیم آخر بد سرش داد زدم بعد فرستادمش خوابید ، نزدیکه ۱۵ صحفه داره بنویسع هی ننوشته رو هم جمع شده ، دوبار هم مشق ننوشته رفت مدرسه دعواش هم کردن اما بی فایدس ، چندماهه وضع من همینه
خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
طفلی خسته میشه خب اینطور بچه رو زده میکنییه ساعت کار کنه نیم ساعت استراحت تو اون تایم فقط کارشو انجا ...
همین کارو میکنیم بهش استراحت میدم اصلا نمیزارم خسته بشه ، این ۱۵ صحفه هم ک میگم تکالیف دو هفته پیش هست ننوشته رو هم جمع شده ، معلم درس میده باز بهش اضافه میشه
خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
همین کارو میکنیم بهش استراحت میدم اصلا نمیزارم خسته بشه ، این ۱۵ صحفه هم ک میگم تکالیف دو هفته پیش ه ...
امان از دست بچه ها بچه ها منم کلاس اولشونو برنامه ها داشتم باهاشون ولی در کل میگم خستش نکن زده بشه محکم باش تا ننوشته نذار کار دیگه ای کنه داد و بیداد و اینا نکن مقتدر و مهربون باش سال دیگه راه میفته راحت میشی
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻