2777
2789
عنوان

چکار کنم سریعتر پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 34 پست
اول که کلا سردی نخور یه مدتبعد سعی کن گرمی زیاد بخوریخرما دمنوش گرمزعفرانولی خب چرا چکاب نمیرید؟ سون ...

رفته بودم یکم قبل تر . نمیدونم از چیه البته کلا هم چین منظمم نیستم ولی دیگه این ماه حتما باید بشم🥺دکتر دارو داد برای منظم شدن از روز سوم پری بخورم ولی هنوز نشدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفته بودم یکم قبل تر . نمیدونم از چیه البته کلا هم چین منظمم نیستم ولی دیگه این ماه حتما باید بشم🥺د ...

موقع موعدتون گرمی زیاد بخورین

فعالیت و ورزش کنید

اگه در توانتونه 

اگه نشدی باید به دکترت بگی آمپولی بده که زود بیاد

بی بی چک زدم منفی بود ☹️ چشم رفته بودم چند وقت پیش برا اینکه منظم بشه گفت از روز سوم پری قرص بخورم و ...

ای وای چند وقته نشدی؟ 

ازمایش دادی؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤