2777
2789

چندوقت دیگه عروسی یکی دیگه از دوستامه... و تازه هم بچه های دوتا دیگه از دوستام به دنیا اومدن...

من از اول هم آدم احساسی بودم و خب یه شکست عشقی سنگین هم داشتم یکسال پیش که هنوز خوب خوب نشدم!!

شاغل نیستم و دنبال شغلم و هنوز هیچ!

خواستگار دارم ولی هیچ کدوم باب میلم نبوده نه اینکه سختیگر باشما نه ولی خب واقعا یا از لحاظ مالی خیلییی ضعیفتر از خودمون بودن یا از لحاظ فرهنگی !!!

ولی اینقدر حس بدی دارم آخه میبینم همه یا توی رابطه هستن یا دارن

ازدواج میکنن اونوقت من....

🥺💔 چ کنمممممم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

عزیزم  واسه  این  سن طبیعیه  آدم  جوگیر  میشه  نگران  نباش  هرچیزی  به  وقتش  خودمم  ۲۹ سالمه  مجردم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم واسه این سن طبیعیه آدم جوگیر میشه نگران نباش هرچیزی به وقتش خودمم ۲۹ سالمه مجردم

خیلیییی حس بدی دارم ... همش حس میکنم باید با همون خواستگار قبلی ازدواج میکردم ،، دیگه دیر شده و این چیزا🥺💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
چی میگی عزیزم تازه اول جوانیتههرچی دیرتر شوهر کنی هم جوون تر میمونی هم مجردی راحت میگردی برا خودت

🥲🥲واقعا اینجوریه یعنی؟!

خیلیییی حس بدی دارم ... همش حس میکنم باید با همون خواستگار قبلی ازدواج میکردم ،، دیگه دیر شده و این ...

نه  اصلا  اینطوری  فکر  نکن  کسی که  تو  سرنوشت  ماست  از کنار ما رد  نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حالا من ازدواجی هم نیستم اما همین حس رو دارم، با اینکه خودمم میدونم که دوست دارم اول شاغل باشم بعد ش ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه اصلا اینطوری فکر نکن کسی که تو سرنوشت ماست از کنار ما رد نمیشه

چی بگم والا... مرسی از نظرت

یکم سطح خودتو ارتقا بده مثلا شاغل شو ، تفریح خوب داشته باش ، به خودت برس و ... 

اینجوری ادمای بهتر و سطح بالاتری سر راهت قرار میگیرن

۲۴ سال هم زوده به نظرم چه برسه به دیر

🏃🏻‍♀️

یکم سطح خودتو ارتقا بده مثلا شاغل شو ، تفریح خوب داشته باش ، به خودت برس و ... اینجوری ادمای بهتر و ...

🥲🥲چی بگم والا...

مرسی از نظرت... تلاش میکنم 

چی بگم والا... مرسی از نظرت

خواهش  عزیزم  باور  کن  اگه  تا ۲۵ مجرد  موندی  از اون  به  بعد  طرز  فکرت  عوض میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40