2777
2789
عنوان

بیست و چهار سالمه و حس میکنم دیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست
خیلی بده گاهی که عروسی کسایی که از خودم کوچیک تر هستن میرم فکر میکنم یه بزرگسال هستم که رفته وسط خال ...

مهم  ازدواج  که  نیست

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 😔😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خوب نظر منم همینه اما این حس ناخودآگاه میاد وگرنه من آدم ازدواج نیستم

اره  خیلی بده   بعد  فکر  کن  من  چقدر  حال  خودمو  بد کرده  بودم  خودمو  مقصر  میدونستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خواهش عزیزم باور کن اگه تا ۲۵ مجرد موندی از اون به بعد طرز فکرت عوض میشه

وای دقیقاً 👍👍

انگاری از 25 به بعد چیزای دیگه برای آدم مهمتر میشن مثل شغل خوب. تحصیلات و...

آدم ایده آل تر فکر می‌کنه 

🥲🥲واقعا اینجوریه یعنی؟!

معلووومه ک آره

آخه فدای اون چشات بشم نکنه غصه بخوری

این روزا هرکی دیر تر شوهر جرد باکلاستر ب نظر میاد قربونت برم

انشالا ک بهترین ها نصیبت بشه خوشبخت بشی

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

وای دقیقاً 👍👍انگاری از 25 به بعد چیزای دیگه برای آدم مهمتر میشن مثل شغل خوب. تحصیلات و...آدم ایده ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40