2777
2789
عنوان

پروتز سینه انجام دادم کمممک😢

166 بازدید | 25 پست

سلام من ۱۷ روز میشه پروتز سینه انجام دادم خودم هیچی نداشتم سایزی که گزاشتم ۴۵۰cc. اما الان پا میشم حتی یه لیوان بشورم یا غذا بخورم از کمر درد شدید خسته میشم و نمیتونم فعالیت داشته باشم همش باید دراز بکشم تو تخت و موضوع  دیگه ای هم هست که سینه هام یکیش مثل طالبی شده و خیلی خیلی سفته ورم داره لطفا کسی تجربه داره حرف بزنه باهام 😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عضویتت مبارک!

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

منم سینه هام کوچیکه دلم میخواد پروتز کنم

عکسش و ببین تو نت چقدر وحشتناکه..

سفر هوایی هم ریسک وخطرناک میشه 

عوضش بابدنسازی و ورزش و روشای طبیعی درستش کن

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
وای من عاشق سینه کوچیکم سلطنتی خوشگل خودم ۸۰ ام و راضی نیستم

سلطنتی خوشگل جالب بود...

اینکه ادم از داده هایی که خدا داده بهش راضی باشه خیلی خوبه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)