2777
2789
من تا صد تومن روزانه اوکیم ولی عزیزم همه یه جور نیستن کلی خرج دیگه ام دارم

چای و قهوه زیاد خرجی نداره ولی از بوفه دانشگاه خرید نکن قیمتشون گرون تر از بقیه مغازه هاس . برای ناهار هم سعی کن بیشتر از خونه ببری یا ساندویچ بخوری غذای دانشگاه سعی کن نخوری من خودم هیچوقت غذای دانشگاه نخوردم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چای و قهوه زیاد خرجی نداره ولی از بوفه دانشگاه خرید نکن قیمتشون گرون تر از بقیه مغازه هاس . برای ناه ...

والا تاپیک زدم درمورد ظرف تغذیه مسخرم کردن🥲 ولی باید از خونه ام ببرم افتضاحه انگار سلف ما پیمانکار انگار عوض شده غذاها فاجعه شدن .

بوفه کیک و اینام باید داشته باشه نه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تراول ماگ قهوه چای هر چی میخوای ببر

چند ساعت گرم میمونه؟

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

والا تاپیک زدم درمورد ظرف تغذیه مسخرم کردن🥲 ولی باید از خونه ام ببرم افتضاحه انگار سلف ما پیمانکار ...

مسخره کردن نداره اخه ‌‌. از خونه ببری هم خیلی خوشمزه تر هم سالم تر غذاهای دانشگاه مزه نداره . 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
والا تاپیک زدم درمورد ظرف تغذیه مسخرم کردن🥲 ولی باید از خونه ام ببرم افتضاحه انگار سلف ما پیمانکار ...

اره بوفه همه چی داره 

یه ماگه خیلیا میارن نمیدونم اگه روزی ۱۰۰ تومنم برام بیفته نمی‌برم ولی بیشتر ندارم

۱۰۰ تومن دیگه پول نیست گل

بخاطر روزی صد تومن دانشگاهو ول کنی؟!!

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

۱۰۰ تومن دیگه پول نیست گلبخاطر روزی صد تومن دانشگاهو ول کنی؟!!

عزیزم روزی ۱۰۰ تومن در ماه میشه ۳ تومن و تو علوم پایه ما هر روز تقریبا جز جمعه تا ساعت ۴ و ۵ دانشگاهیم .که پول تو جیبی من ۴ ۵ تومن شاید باشه و برای من پوله .خدا رو شکر که برای شما نیست وخیلی کمه. ولی چیزی ک من از اکثر دانشجو ها دیدم این بود ک اکثرا از غذای سلف استفاده میکنن و صد تومن در روز خرج نمیکنن برای خوردن .هزینه اسنپم هست 

چقد ذوق دانشگا دارم🥲

الهی عزیزم منم اون زمان که تازه میخواستم دانشگاه برم خیلی ذوق داشتم 

عزیزم روزی ۱۰۰ تومن در ماه میشه ۳ تومن و تو علوم پایه ما هر روز تقریبا جز جمعه تا ساعت ۴ و ۵ دانشگاه ...

چی بگم...

حیفه این همه زحمت کشیدی قبول شدی بخاطر پول اسنپ و بوفه انصراف بدی، بحاطر خودت میگم بعدا پشیمون میشی خود دانی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

چی بگم...حیفه این همه زحمت کشیدی قبول شدی بخاطر پول اسنپ و بوفه انصراف بدی، بحاطر خودت میگم بعدا پشی ...

انصراف😕 منظورم این بود از بیخیال شدن بیخیال بوفون بشم نه دانشکاه ک