2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوفه ما لنتی همه چی داره ببین همه چیااااااا

بخش مورد علاقه ی من تو دانشگاس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من و دوستام غذا می بردیم با هم تو بوفه گرم می کردیم بعد اب جوش می گرفتیم با یه چای کیسه ای برای ۵ نفر  

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
چایی که چیزی نیست ،اگه غذای سلف نمیخوری ساندویچ با خودت ببر ورشکسته نشی

من تا صد تومن روزانه اوکیم ولی عزیزم همه یه جور نیستن کلی خرج دیگه ام دارم

یه ماگه خیلیا میارن نمیدونم اگه روزی ۱۰۰ تومنم برام بیفته نمی‌برم ولی بیشتر ندارم

با این قیمتا که دانشجو خرید نمیکنه، من یه دوره میرفتم دانشگاه فرهنگیان قیمتهای بوفه مناسب بود. البته اطراف دانشکده فست فودیا قیمتشون بهتر هم بود.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
دانشگاه ازادی؟

ن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
با این قیمتا که دانشجو خرید نمیکنه، من یه دوره میرفتم دانشگاه فرهنگیان قیمتهای بوفه مناسب بود. البته ...

ما سر کوهه دانشگاهمون هیچی دور و برش نیست 

چایی که چیزی نیست ،اگه غذای سلف نمیخوری ساندویچ با خودت ببر ورشکسته نشی

ببین خب هفته ای سه بار 

گاها روزی ۲ بار بخری زیاد میشه در ماه 

فقط چایی نیست که 

خیلی چیزای دیگه هم میشه از بوفه خرید خب واسه اونا پول خرج کنه نه چایی

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋