2777
2789
عنوان

دوقلو هارو‌ خوابوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست
چقد قشنگ راهکار میدی ولی دلم درد میکنه نمیدونم چرا حس میکنم استفراغ کنم خوب شه 😭😭

شاید سرما خورده به دلت 

یه نبات داغ بخور

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خو یکار کن استفراغ کنی پس

چیکار کنم؟

حالم بده از پرخوریه😭

از صبح تو مغازه ام تقریبا ۱۰ تا کیک و پفک و ابمیوه خودم 

یه انرژی زام خوردم دیگه مردم

شوهرم اومد نجاتم داد فرستادم خونه وگرنه بازم میخوردم😭😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

سختی بچه تا اخر عمر هست ولی یکم که بزرگ بشن بیشتر با هم بازی میکنن کنار همدیگه ان توام راحت تر میتون ...

ن کاریشون ندارم 

ولی گاهی کم میارم 

مثلا الان دوروزه واقعن خستم 

گریه کردم 

شاید سرما خورده به دلت یه نبات داغ بخور

ن از پرخوریه

خاک برسرم ۱۰۰ میلیون جنس واسه مغازه خرید کردم ۲۰ میلیونشو تو یه هفته خوردم😭😭🤣

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

تو نرو مغازه فقط ضرر میزنی

مغازه واسه منه نمیشه نرم،شوهرم یه شغل دیگه داره

الان که حالم بده تصمیم دارم دیگه نخورم🥲

ن از پرخوریهخاک برسرم ۱۰۰ میلیون جنس واسه مغازه خرید کردم ۲۰ میلیونشو تو یه هفته خوردم😭😭🤣

🤣🤣🤣شکمو

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من با وجودی که بچه هام بزرگ شدن بازم به این ارامش و سکوت نیاز دارم

ولی یادمه کوچیک هم که بودن وقتی میخوابیدن من نمیخوابیدم ،بیدار میموندم و لذت میبردم از تنهایی و سکوت و تو خواب تماشاشون میکردم

🤣🤣🤣شکمو

عاقا نخدین راهکار بدین چیکار کنم استفراغ کنم معده ام متعجبه😂

من نی نیم رو پامه میترسم بذارم زمین بیدار شه0 چهار ماهشه

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
عاقا نخدین راهکار بدین چیکار کنم استفراغ کنم معده ام متعجبه😂

سرجدت فقط هیچی نخور

اگه خیلی حالت بد شد و بالا نیوردی

یه چای دم کن لیمو خشک بنداز توش (بدونه هسته)

بزار دم بکشه با یه تیکه نبات بخور 

دلت میشینه سر جاش