2777
2789
عنوان

دوقلو هارو‌ خوابوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش پیشت بودم😍

فدات کاش بودی ❤

من مهمون بدونه بچه خیلی دوست دارم

کلی حرف بزنیم

حال دلمون خوب بشه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

فدات کاش بودی ❤من مهمون بدونه بچه خیلی دوست دارمکلی حرف بزنیمحال دلمون خوب بشه

ینی میگی بچه هامو نیارم🥹😂

من خودم تازه اومدم خونه شامم نداریم دخترم خوابید دلمم دردمیکنه

ظرفا ام مونده🥲

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

عزیزم من پرستار نداشتن اصلا از اول خودم تنها بزرگشون کردم

من بخاطر سرکار رفتن هم بزرگ کردن دوقلو خیلی سخته دیگه مجبور شدم پرستار بگیرم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
ینی میگی بچه هامو نیارم🥹😂من خودم تازه اومدم خونه شامم نداریم دخترم خوابید دلمم دردمیکنهظرفا ام مون ...

قربون دخملت اونم بیار🌸♥️

یه املت بزار 

یه چای دم کن

یه کم خونه رو‌مرتب کن

فردا تعطیله کارها رو‌کامل انجام بده

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

برای پدرومادرم چایی ریختم

وبراشون میوه اوردم

میشه بچه ها بادل پاکتون یه صلوات یادعای کنید ابولفضل برگرده

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
قربون دخملت اونم بیار🌸♥️یه املت بزار یه چای دم کنیه کم خونه رو‌مرتب کنفردا تعطیله کارها رو‌کامل انج ...

چقد قشنگ راهکار میدی ولی دلم درد میکنه نمیدونم چرا 

حس میکنم استفراغ کنم خوب شه 😭😭

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

تا کی سختیا ادامه داره؟

سختی بچه تا اخر عمر هست ولی یکم که بزرگ بشن بیشتر با هم بازی میکنن کنار همدیگه ان توام راحت تر میتونی به کار زندگیت برسی . خیلی هم سخت گیر نباش اگه خونه رو بهم ریختن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین