2777
2789

یه زن 60 ساله همسایمونه خیلی به خودش میرسه و شیکه اسمش فکر کنین سارا هست 

این خانم خیلی لونده و خدایی به خودش میرسه هر ماه رنگ مو و هیچ وقت بدون ناخن کاشت و رنگ مو نمیبینیش همیشه ارایش داره و شیکه خلاصه و زن به روز و زیرک و باهوشیه

مثلا هر کی رو میبینه میگه وای چه دختر نازی چه موهات قشنگه چه تیپی داری...

مردا رو میبینه میگه چه اقای جنتلمنی چه شیکی چه با پرستیژی خوشحالم شما رو دیدم

خلاصه با زبون ادمها رو جذب میکنه و وانمود میکنه عاشق ادمهاست

ولی رابطه هاش سطحی و فقط در جهت اینکه در نهایت با سیاست به اهدا خودش برسه و کنترلگر رابطه خودش باشه و یعنی وقتی میخواد در دسترسش باشی و تا نخواد تو رو قیچی کنه

نگین دختریه که حالا تنهاس و از همسرش جدا شده و خیلی مهرطلبه و کلا ده سال یه شوهر روانی  و مادرشوهرشو تحمل کرده و همیشه فکر میکنه تو رابطه ها گنه کاره و حس عذاب وجدان داره.

سارا خیلی از نگین سو استفاده میکنه و نگین تمام کارهاشو میکنه و حتی براش خرید میکنه و اینقدر براش وقت میگذاره در طول روز ......مثلا روزی دو بار بهش سر میزنه و میگه کاری داری بگو خریداتو بگو و گاهی پولم ازش نمیگیره

حالا من به دلایلی متوجه شخصیت سارا شدم و سریع رابطمو باهاش قطع کردم هر چند رابطمم زیاد نبود و سطحی بود

ولی میبینم خیلی نگین رو توی رابطه با قلاب نگه میداره و دلم برای نگین میسوزه ولی میترسم احمق باشه بهش بگم دو رو بر این زنه نچرخ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سارا خطاب به نگین:وای دخترم تو بمیری کی خریدامو انجام بده🥺

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

احتمال قوی پول میگیره 

به شما اینجور میگه 

اینجور ادما میگن ما نداریم و پول نمیده و فلان 

دنبال مهر و گرفتن پول از،بقیه ن 

مگه طرف اسکول هست بره کار کنه پول نگیره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

با نگین صمیمی هستی؟

اگه ک صمیمی نیستی معلوم نیس ک ریکشنی نشون بده بهتره ک تو نگی یا اگه خواستی بگی به یکی ک بهش نزدیکتره بگو یا به طور ناشناس بهش این خبر رو برسون

احتمال قوی پول میگیره به شما اینجور میگه اینجور ادما میگن ما نداریم و پول نمیده و فلان دنبال مهر و گ ...

نه من نگین رو میشناسم خیلی ساده هست به من میگفت میخوام یه خونه بخرم شریکی و بدم سارا توش بشینه و ازش اجاره نمیگیرم

با نگین صمیمی هستی؟اگه ک صمیمی نیستی معلوم نیس ک ریکشنی نشون بده بهتره ک تو نگی یا اگه خواستی بگی به ...

دلم میخواد از چنگال این زنه نجاتش بدم 4 بار هم جدا شده و مشخصه دیگه 4 بار جدایی اتفاقی نیست

نه بابا دخالت نکن، مطمئن باش احتمالا برا خودشیرینی میره به سارا میگه فلانی گف که باهات قطع ارتباط کنم و به رابطه ما حسودی میکنه، الکی برا خودت دشمن تراشی نکن، مخصوصا که میگی سارا باسیاست و زبان باز هس، سرت تو زندگی خودت باشه، چیکار به روابط دیگران داری

بنظرم تا آدم خودش سرش به سنگ نخوره فایده نداره !!! 

الان تو بری بگی نمیدونی قراره چه ریکشنی نشون بده یا حتی ممکنه فک کنه تو حسادت میکنی ....

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

میدونی این ناراحتم میکنه کل کاراشو میکنه خرید میکنه حتی دیدم برای سگش 1500 داده بود دکتر برده بودش...بعد تا سگو گرفت گفت برو برو الان حال صحبت ندارم..منم دم در بودم دیدمشون تو پارکینگ....فکر کن قشنگ اونجا که به نفع خودشه قیچی میکنه ادمها رو کنترل رابطه دست خودشه

نه بابا دخالت نکن، مطمئن باش احتمالا برا خودشیرینی میره به سارا میگه فلانی گف که باهات قطع ارتباط کن ...

نگین به من گفت چرا دیگه به سارا محل نمیدی گناه داره برو خونش سر بزن بهش...گفتم وقت ندارم عزیزم تو برو سر بزن بهش..نگفتم دست سارا رو خوندم و خودمو کشوندم کنار