2777
2789
عنوان

دلم میخواد دختر همسایه رو اگاه کنم ولی میترسم بره به زنه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 22 پست

طرف دوست داره خدمات ارائه بده اون یکی هم داره لذتشو میبره 

ولشون کن به امون خدا خودش باید به خودش بیاد

باور کن خودشم از سرویس دادن لذت میبره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
طرف دوست داره خدمات ارائه بده اون یکی هم داره لذتشو میبره ولشون کن به امون خدا خودش باید به خودش بیا ...

اره شاید دوست داره و چون مهرطلبه و مادرش زن سختگیریه رو اورده به سارا

سارا هم حیله گره حتی با منم این مدلی بود و با زبون بازی میخواست بهش خدمات بدم ولی اونجا که دلش میخواست ادمها رو قیچی میکرد و کنترل ارتباط میخواست دست خودش باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی 4 بار ازدواج کرده؟ خوب الان نگین تشنه محبت هست و سارا داره این محبت و بهش میده..به نظرم فعلا اگه در حد خرید کردن هست  و زیاد بهش آسیبی نمیزنه بزار یکم از محبت سیراب بشه..ولی غیر مستقیم آگاهش کن که سارا خواست زرنگی کنه شاخکای نگین تیز بشه .... با نگین برین پیش یک مشاور..مشاور و تراپیست مثل یک دوست حرفات و میشنوه و مثل یک دوست راهنماییت میکنه چیزی که نگین احتیاج داره کسی بشنوه اون و درک کنه.. البته طبیعتا تراپیست هدفش کسب درآمد هم هست ولی بهش کمک میکنه

خوب سارا 60 سالشه و خیلی با تجربست میدونی یک آدم 60 ساله چه قدر با تجربه تر از یک آدم 30،40 سالست..خود شما تو 4،5 سال چه قدر عوض میشی

کی 4 بار ازدواج کرده؟ خوب الان نگین تشنه محبت هست و سارا داره این محبت و بهش میده..به نظرم فعلا اگه ...

دقیقا درسته منم دلم برای نگین میسوزه رو اورده به سارا. بله سارا 4 بار ازدواج کرده.

حالا منی که خواهر بزرگترم دقیقا مثل ساراست با زبون از ادم سو استفاده میکنه خیلی طول کشید تا بشناسمش،بقیه وقتی بهم میگفتن اینجوریه قبول نمطکردم تا خودم بهش رسیدم.اگر میخوای بگی غیرمستقیم وکوتاه بگو