2777
2789
عنوان

شوهرم مشروب خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست
بهش بگو الان نمیخوام باهات صحبت کنم تو هم باهام صحبت نکن تا خوب بشم برو سراغ کاری که دوست داری هر چی ...

عالی عزیزم دستت طلا🥰🥰🥰🎈🎈🎈

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عالی عزیزم دستت طلا🥰🥰🥰🎈🎈🎈

❤️❤️😘

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلم🫠❤️مرسی بابت حس خوبی که بهم دادی فداتشم

من از شما ممنونم♥️🩵🫠 یباره یه حس آرامش و حال خوب کُنی بهم تزریق شد.😙 اگر حسش بود بی زحمت اسم چندتا کتاب حال خوب کُن رو بهم بگو🥰

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من از شما ممنونم♥️🩵🫠 یباره یه حس آرامش و حال خوب کُنی بهم تزریق شد.😙 اگر حسش بود بی زحمت اسم چندت ...

قربونت برم❤️

هنر همه فن حریف شدن در احساسات 

واقعا کتاب قشنگی هست حس خوبی میده که احساساتت رو درک میکنی،میبینی خیلی واکنش ها چه قدر عادی هست و...

پسرک،موش کور،روباه و اسب 

کتاب خیلی خیلی کوتاه اما بییییییی نهایت خوش حس و جمله های قشنگ داره 

میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم 

این کتاب هم قشنگه و کوتاه 

اما جملات و جلسات روانشناسی قشنگی داره.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
قربونت برم❤️هنر همه فن حریف شدن در احساسات واقعا کتاب قشنگی هست حس خوبی میده که احساساتت رو درک میکن ...

مرسی عزیزم.‌یک دنیا ممنون. تا حالا کسی این کتاب هارو بهم معرفی نکرده بود🤩

مرسی عزیزم.‌یک دنیا ممنون. تا حالا کسی این کتاب هارو بهم معرفی نکرده بود🤩

خواهش میکنم عزیزم 

امیدوارم لذت ببری از خوندشون❤️