2777
2789
عنوان

شوهرم مشروب خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

اه چطوری روز میخوره،وقتی این حاله بزار بره بخوابه فردا پدرشو در بیار کوفتش کن، تو این وضعیت هیچ وقت محل نزار بهش اون که اعصابش خورد نمیشه فرداش هم براش بی اهمیته دیروزش ،،،فقط خودتو آزار میدی ،تفریح هم کنسل نکن اتفاقا به نفع اون فردا که داغونه بیشتر ازش کار بکش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سکوت کنم ک بدتر شه؟

من گفتم سکوت کن عزیزم؟😂

میگم این روش اشتباه هست 

باید سر وقت صحبت بشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اخه این سر فرصت حالیش نیست

چون عادت نکردید به این روش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
سر وقت مناسب،بحث کنید اما دعوا نه

تاپیک کافه کتاب و گل های زیبایی که همکارت بهت کادو داده رو نگاهی انداختم...

چقدر دلنشینی😌😌🥲🥲🥲

چقدر علایقت شبیه منه

و چقدر ارام بخشی

تاپیکت بشدت انرژی بخشه🩵🩵🩵🩵♥️♥️♥️♥️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تاپیک کافه کتاب و گل های زیبایی که همکارت بهت کادو داده رو نگاهی انداختم...چقدر دلنشینی😌😌🥲🥲🥲چقد ...

عزیزدلم🫠❤️

مرسی بابت حس خوبی که بهم دادی 

فداتشم

چون عادت نکردید به این روش

اگر همسرت خودشیفته باشه چکار کنیم توی تایمی که دلمون رو خون کردن؟😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اگر همسرت خودشیفته باشه چکار کنیم توی تایمی که دلمون رو خون کردن؟😂

بهش بگو الان نمیخوام باهات صحبت کنم تو هم باهام صحبت نکن تا خوب بشم 

برو سراغ کاری که دوست داری 

هر چیزی 

اصلا غذا خوردن،با گوشی کار کردن 

چون حس بد فروکش میکنه 

اروم که شدی برو سراغ کشتی😂😂❤️