2777
2789
عنوان

چرا توی سایت وجهه معلمی انقدر کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 123 پست

ربطی به حقوقش نداره به نظرم بخاطر اخلاق و رفتارشونه

وگرنه اختلاسگرام حقوقشون خوبه ولی وجه خوبی ندارن

به قشر کارگر هم حقوقش کمه اما انقدر نمیتوپن

املاکی هام درامدشون بالاس ولی همه ازشون ناراضین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسادتزن خانه دار همیشه به معلم حسودیش میشه چون معتقدن معلما هیچی بیشتر ندارن سه ماه هم تعطیلن

عزیزم این چه حرفیه؟

باید بگی ممکنه "بعضی" از خانمهای خانه دار حسادت کنن نه اینکه همه خانمهای خانه دار!!!

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

جدی نگیر این حرفا رو.

هست دیگه 

باید اهمیت نداد

هرکسی به دلیلی میگه..

شاید واقعا این شغل رو دوست ندارن

شایدم دلیل دیگه داره 

نمیدونم 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

ولی در واقعیت و خارح از نی نی سایت معلما واقعا دلسوز و زحمتکشن،ی سریا خب تعداد کم هستن که به درد معلمی نمیخورن ک خب تو هر صنفی هست

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن 

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

من دانشجوی معلمیم ...چند جلسه کارورزی رفتیم سرکلاس درسحقیقتا از اینکه این رشته رو انتخاب کردم پشیمون ...

بدتر از خودشون والدین بیشعور و پرتوقع 

دور از جون همه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

والا صبحی ی تاپیک زدن که خانوما اصلا نرین سرکار بعد استارترش و چندنفر دیگه شروع کردن توهین فحاشی به زنای شاغل🫠

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

قدر دان معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت نه اندیشه ها را...اتفاقا معلمی خیلی شغل خوبیه معلم ها آینده رو نقش میدن تربیت نیروی انسانی و سرمایه ملی هر کشوری تو سایه امر آموزش و پرورش شکل میگیره...دعا کنید دوترم دیگه دارم تموم کنم علوم تربیتی گرایش آموزش و پرورش دبستان ♥️انشالله به آرزوم که معلمی هست برسم 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

چون اینجا فضا مجازیه و اغلب کمال طلب و شغل و فقط پزشک و و... می دونن و نمی دونم چقدر زحمت داره معلم شدن و اونا هم که بد می گن از خدا شونه معلم شن. یعنی فردا بگن بیا معلمی با سر می ره اما اینجا میگه نه اه اه اه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تو جامعه جهان سومی مثل ما آره متاسفانه

نه همه اینجورنیستن نمیشه طرزتفکریه عده به همه نسبت دادالان بگوکارمندبانک پرستار دندونپزشک تاجربنگاه دار هرشغلی بگی یه عده می کوبونن ربطی به درامدشون نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این سایت کلا عجایبه، یه چیزایی مطرح میشه که هیچ وقت دور و برم ندیدم..مثلا یکی میاد میگه هیچوقت دوس ندارم بچه دار شم و ۲۰ نفر دیگه هم میان تشویقش میکنن میگن ماهم پیر شدیمو خودمون بچه نمی خوایم و... درحالیکه هیچوقت اینو دو رو برم از کسی نشنیدم...مگه تک و توک دو سه نفر گفته باشن🙃 یا همین قضیه گواهی بکارت😐😐😐