2777
2789
عنوان

کلاهبردارا سرمون رو کلاه گذاشتند دارم دیوانه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست
یعنی اگه یه سال طول بکشه پول بیشتری به ما میدن

دقیقا تو پرونده حقوقی خسارت تاخیر تادیه هم باید ذکر کنید ولی طولانیه پروسه ش.من به شخصه ۵۰تومن هم به کلاه برداره تخفیف دادم فقط مشکل حل بشه بره و اسیر دادگاه نشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پرو اون کلاهبرداره خاک برسرشون

اگه میتونید با صحبت حل کنید .دادگاه خیلی طولانیه روندش بخصوص شهر دیگه باشه.اثبات حرف هاتون پیش قاضی سخته.از نظر ما که سرمون کلاه رفته همه چیز به نفعمون هست ولی تو دادگاه قاضی جوری رفتار میکنه که انگار ما گناهکاریم و باید اثبات کنیم که سرمون کلاه رفته.خیلی چیزایی که راحت سر ما کلاه رفته قاضی تو کتش نمیره که چرا ما به این راحتی گول خوردیم و باید اثبات بشه

اگه میتونید با صحبت حل کنید .دادگاه خیلی طولانیه روندش بخصوص شهر دیگه باشه.اثبات حرف هاتون پیش قاضی ...

وکیل هم بگیرید فکر میکنم ده یا ۱۲ درصد از قیمت ماشین میگیره ازتون.اینکه بهتون بگه پول وکیل هم احیا میکنم از کلاه بردار براتون واقعا شدنی نیست .چون طبق قانون و نرخ مصوب پول وکیل از کلاه بردار پس میگیرن که خیلی کمتر از مبلغ دریافتی وکیل هست .

سعی کنید طرف تهدید به شکایت کنید اگه بنگاه دار و ابرو دار باشه قطعا کوتاه میاد ولی اگه با اولین پیامک ثنا و اینا کوتاه نیومد و ترسی از دادگاه نداشت قید ضررتون بزنید.ضمنا اگه ۱۲ روز وکالتتون تموم بشه و تعویص پلاک نرید و طرف بازی در بیاره برای وکالت دادن و بره شکایت کنه و ماشین توقیف کنه و باج ازتون بخاد مجدد وکالت بده اونم میشه دردسر.روند شکایت شما بابت کلاه برداری طولانی هست ولی روند شکایت بابت تقاضای تعویض پلاک از طرف فروشنده خیلی سریع هست و زودی درخواست توقیف پلاک صادر میشه

اوووو یعنی نوبتتون ۶ ماه بعد شده؟ اولین جلستون؟

اولین جلسه کیفری که ۴۸ ساعت بعد پیامکش از ثنا میاد که باید برید کلانتری محل وقوع جرم و گزارش بنویسید و مدارک ببرید ولی بعدش خیلی طولانی هست