2777
2789
عنوان

بیان ارزوهاتونو بگید

102 بازدید | 22 پست

امشب شب ارزوهاس و همه دارن دعا میکنن 

من هم از خدا میخوام همه مریض ها بخصوص بیمارای سرطانی شفا پیداکنن 

بی اولادها صاحب اولاد شن 

و همه  عاشقا به عشقشون برسن 

و همه تو زندگی خوشبختبشن 

مستاجرها صاحب خونه شن 

همه زندانی ها ازاد شن 

از خدا میخوام به خواسته های ددلتون برسید 

برا منم دعا کنید به پیمان برسم 

انشالله رضا و ستاره بهم برسن 

همینطور سمیرا و وحید 

و کمندوپیمان 

تا یادم نرفته این سه عزیزم گفتم بیاید از اروهاتون بگید  انشالله تا سال دیگ بهش برسید 

کسی بوده پارسال دعا کرده و بهش رسیده؟

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش خوشی وشادی ب زندگی هممون بیاد و غم غصه از زندگیامون بره 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ببخشید میتونید جز 23 قرآن رو بخونید ختم قرآن گذاشتیم یه نفر گفت نمیتونم بخونم به نیت ظهور و ولادت ام ...

آره امشب میخونم جز 23کجامیشه

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

ببخشید میتونید جز 23 قرآن رو بخونید ختم قرآن گذاشتیم یه نفر گفت نمیتونم بخونم به نیت ظهور و ولادت ام ...

سلام عزیزم تاکی وقتش هست بخونم؟؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣