2777
2789
عنوان

بیان ارزوهاتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
میشه از آیه 28 سوره یس تا آیه 31 سوره زمر تا فردا وقت داریدان شاء الله حاجت روا شید

باشه عزیزم انشالله شما هم  به خواسته دلت برسی

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزوم من ‌‌جواد باهم ازدواج کنیم ❤️

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

چیشددد

گفتی ناخن هات کاشت نکن امروز برداشتمش میشه برام توسل بخونی 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

چیشددد

کاکتوس جان میشه شخصی جواب بدی و نظر نهایی در نورد اکسم بگی 

ولی درسته من فقط جواد الان دوست دارم