2777
2789
عنوان

پزشکا ودندون پزشکایی ک خارج درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 56 پست
😐کی با پول پزشک شده؟تلاش لازمه

تلاش کجا بود میرن فیلیپین پول میدن دانشگاه دندون میخونن ن کنکوری ن هیچی

بعدشم ی منطقه محروم رو مثل موش ازمایشگاهی میگیرن دستشون و کم کم راه میفتن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من همکلاسیم اصن پولدار نبود یه رشته علوم پزشکی میخونیم ما ولی انقدر شبانه روز بیدار موند و مقاله نوش ...

بعدهمینا میرم دوسال روسیه میمونن بعد انتقالی میگیرن میشن همکلاسی ما ک اینهمه تلاش کردیم

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دختری هس اینجاتاپیک هاش وهمش دروغه که خارج داره درس میخونه نامزدشم خارجه ترکیس🤦‍♀️😂😂جدی نگیرش ...

خارج کجا 

نهال میگی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یکم بیشتر توضیح میدی گلی..میشه واقعا بعد بیای ایران؟مدرکش معتبر ایرانه؟

آقا هستم 

روسیه چین و خیلی کشورای دیگه پزشکی و دندون رو توی دانشگاه های بین المللشون بدون آزمون ارائه میدن ( با شهریه خیلی زیاد شاید در حد سالی ۱ تا میلیارد) 

بچه پولدارام که کنکور ایرانو خراب میکنن میرن اونجا یکی دو سال میخونن بعدش بعنوان دانشجوی بین الملل انتقالی میگیرن به یکی از دانشگاهای تیپ یک ایران ( شاید نزدیک ترمی ۲۰۰ ملیون به دانشگاه شهریه میدن چون بین الملل شمرده میشن) 

من یه تایمی قرار بود مهاجرت کنم و خود پروسه مهاجرت کلی تلاش میخواد که ایلتس بگیری و زبان بخونی اصلا ...

دل من سیاه نیس فقط زورم میاد کسی ک هیچی نخونده بعدش میاد میشه همکلاسی من

خارج کجا نهال میگی

بگم میترسم جررر شه 🤦‍♀️😂

والا همه میدونن فیکه یه دختر بچه ۱۴ ۱۵ ساله پشت کاربریش هس من از جمله کسایی بودم که دستشو رو کردم و همه فهمیدن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
تلاش کجا بود میرن فیلیپین پول میدن دانشگاه دندون میخونن ن کنکوری ن هیچیبعدشم ی منطقه محروم رو مثل مو ...

بعدم انتقالی میگیرن ایران علوم پزشکی میخونن

من یه تایمی قرار بود مهاجرت کنم و خود پروسه مهاجرت کلی تلاش میخواد که ایلتس بگیری و زبان بخونی اصلا ...

توهم زدی قشنگم 

مهاجرت اینا حتی مدرک زبانم نمیخواد

فقط پول

بگم میترسم جررر شه 🤦‍♀️😂والا همه میدونن فیکه یه دختر بچه ۱۴ ۱۵ ساله پشت کاربریش هس من از جمله کسای ...

نهالو میگی یا یکی دیگه

آقا هستم روسیه چین و خیلی کشورای دیگه پزشکی و دندون رو توی دانشگاه های بین المللشون بدون آزمون ارائه ...

اها ببخشید نگاه اسم کاربری نکردم😅

من خیلی دراین باره تحقیق کردم ۱ سال تقریبا...اینطور چیزی تالا نشنیده بودم..مرسی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اها ببخشید نگاه اسم کاربری نکردم😅من خیلی دراین باره تحقیق کردم ۱ سال تقریبا...اینطور چیزی تالا نشنی ...

من ولی به چشم دیدم 

تو یکسال اخیر که من موندم پشت کنکور ، خیلی از دوستام این حرکتو زدن تا یک ماه دیگه هم میرن

من ولی به چشم دیدم تو یکسال اخیر که من موندم پشت کنکور ، خیلی از دوستام این حرکتو زدن تا یک ماه دیگه ...

اها من کاربریتون یادم بمونه یروز سوال داشتم کمکم کنید اگر ایراد نداشته باشه🌹

نهالو میگی یا یکی دیگه

چندین تا کاربری داره دوتاشو من باعث شدم تعلیق بشه از بس دروغ میگفت دیگ نمیدونم ای سری به نام کی کاربری زده🤦‍♀️😂😂

اها من کاربریتون یادم بمونه یروز سوال داشتم کمکم کنید اگر ایراد نداشته باشه🌹

من والا اطلاعات زیادی ندارم که بتونم کمکتون کنم 

با این موسسه های مهاجرتی و اینا تماس داشته باشین بهتره

من ولی به چشم دیدم تو یکسال اخیر که من موندم پشت کنکور ، خیلی از دوستام این حرکتو زدن تا یک ماه دیگه ...

الان رفتی دانشگاه