2777
2789
عنوان

پزشکا ودندون پزشکایی ک خارج درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 56 پست
چندین تا کاربری داره دوتاشو من باعث شدم تعلیق بشه از بس دروغ میگفت دیگ نمیدونم ای سری به نام کی کارب ...

اها من نهالو میگلم کلا 1 اونم ترکیس 

ولی راس میگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دل من سیاه نیس فقط زورم میاد کسی ک هیچی نخونده بعدش میاد میشه همکلاسی من

ولی دانشگاه رو که مجبوره بخونه

خب حالا قانون کشورهای دیگه همینه 

اینکه الان کشور ما مشکل داره یا اونا که دیگه قابل تغییر نیس

گور بابای همشون.همشونو میزارم تو ی جیبم.پول تا کجا میخواد بکشونشون بالا؟دندون و خصوصا پزشکی و فیزیو بلد بودن میخواد.کسی که خنگ بوده همینجا از پس ی کنکور بر نیومده خارجشم بره هیچی نمیشه و در نهایت تو کارش به موفقیت نمیرسه درواقع انگار ی مدرک خریده فقط.تازه ذهنیت مردم جدیدا خیلی بد و اتفاقا اگاه شده نسبت به دکتر پولیا و سهمیه ای ها خداروشکر.

توهم زدی قشنگم مهاجرت اینا حتی مدرک زبانم نمیخوادفقط پول

مهاجرت مدرک زبان میخواد 

باید بری سفارت بعد اونجا هم بتونی صحبت کنی 

دیگه اینارو به منی که دنبالش بودم نمیخواد یاد بدی

فکر کردی اون ور درس خوندن آسونه این درسای سختو ما ب فارسی پدرمون درمیاد میخونیم فکر کن اونا اونور به زبان روسی امتحان میدن

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1
گور بابای همشون.همشونو میزارم تو ی جیبم.پول تا کجا میخواد بکشونشون بالا؟دندون و خصوصا پزشکی و فیزیو ...

زمانی ک من قبول شدم همسایمون گفت چی اوردی گفتم پزشکی قبول شدم زودی ازحسادتش گفت نوه ی منم دندان پزشکی روسیه قبول شده😂😂😂خندم گرفت ک جوری ازش مبگفت انگار بورسیه ش کردن یا انگار فرستادن دنبالش هیچی نگفتم گفتم بزار خوش باشه

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

زمانی ک من قبول شدم همسایمون گفت چی اوردی گفتم پزشکی قبول شدم زودی ازحسادتش گفت نوه ی منم دندان پزشک ...

هیچی نیستن خواهر انگشت کوچیکتم نمیشن.توهم هرکی هرچی بهت گفت این حقیقت که تو ایران هیچی نشدنو بکوبون تو سرشون

فکر کردی اون ور درس خوندن آسونه این درسای سختو ما ب فارسی پدرمون درمیاد میخونیم فکر کن اونا اونور به ...

قبلش زبانشو یادمیگیرن واینکه میخان همین ی ذره تلاشم نکنن؟وظیفشونه

مهاجرت مدرک زبان میخواد باید بری سفارت بعد اونجا هم بتونی صحبت کنی دیگه اینارو به منی که دنبالش بودم ...

اتفاقا باید بیشتر مطالعه کنین 

اینو منی میگم که دوتا پسرداییم اسپانیان پسرخال و خالم عاموم امریکا خودمم دارمم میرم

اینی که اسی داره میگه

بدون ایلتس بدون مدرک زبان و هر چیزی ممکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هیچی نیستن خواهر انگشت کوچیکتم نمیشن.توهم هرکی هرچی بهت گفت این حقیقت که تو ایران هیچی نشدنو بکوبون ...

اینستارو ک وامیکنی پردختر موفق روسی آویزون جیب بابا هرچند از اینا دکتر درنمیاد کلا

اتفاقا باید بیشتر مطالعه کنین اینو منی میگم که دوتا پسرداییم اسپانیان پسرخال و خالم عاموم امریکا خود ...

من میخواستم برم امریکا و لازمه ی کارم ایلتس بود

اصلا نمیدونم اینارو از کجا میاری میگی