2777
2789

یعنی نقره انقد میخواد بالا بره؟ تو دیوار خیلی آگهی میبینم که نقره خریداریم. گرمی 60 می‌خرن خدایی خیلی مفته. کسی تا حالا فروخته یا خریده؟ به نظرتون برا چیشونه؟ یکی مو رو خیلی خوب می‌خرن. یکیم نقره رو خیلی می‌خرن 

نقره مفت نمی‌ارزه وقت خودتون رو نگیرید

فقط سلطان طلا 

تمام

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مو؟منظورت موی سره؟

اگه اره برای کلاه گیسه فک کنم

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم ولی نظرم اینه ک وقتی جمع کثیری از مردم همزمان میرن سمت ی چیزی تهش تاریکیه مطلقه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

نمیدونم ولی نظرم اینه ک وقتی جمع کثیری از مردم همزمان میرن سمت ی چیزی تهش تاریکیه مطلقه

نظرت خیدی ارزشمنده🤌

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بله من خیلی از عروس داماد هارو میشناسم قدرت خرید طلا ندارن نقره می‌خرن موهم ارایشگر ها خیلی میخرن به ...

نه مثلا میگه نقره شکسته میخریم. فک کنم میخوان آب کنن ساچمه کنن گرون تر به مردم بفروشن