2777
2789
عنوان

جریان خریدار نقره شکسته و مو چیه آخه تو دیوار همه خریدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست
ساچمه ؟؟؟ اون وقت مردم ساچمه رو‌ میخوان چیکار

الان خیلی ساچمه می‌خرن. ساچمه مثل گلوله های ریزه. وقتی بخوان نقره بسازن کاربرد داره برای ساختش و الان خیلی برا سرمایه گذاری ترند شده 

آره خیلی هم گرون و خوب می‌خرن 14 الی 20 اینا 50 سانت باز بستگی به حجم مو داره

حیف که وقتی ناراحتم تنها راه خالی کردن عقده هام قیچی برداشتن و کوتاهی موهامه🫠

وگرنه میزاشتم بزرگ شه بفروشم

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا کمرش بود همین دیروز گفته بودن گرمی میخریم

وای خدایا 

بخدا مفت خریده 

یک تومن مال سال 99 بود 

من میدونم دیگه. سال 99 مو میخریدن یک تومن. اگر کمرش بوده حداقل باید ده میخریده. تهرانی شما؟ حیف 

کاش میشد برید شکایت کنید 

وای خدایا بخدا مفت خریده یک تومن مال سال 99 بود من میدونم دیگه. سال 99 مو میخریدن یک تومن. اگر کمرش ...

نه شهرستانیم اره مفت ک خریدن بیچاره خواهرمم برا ی تومن کچل کردن تا ته زدن

نه شهرستانیم اره مفت ک خریدن بیچاره خواهرمم برا ی تومن کچل کردن تا ته زدن

الهی بگردم. کاش جاهای دیگه هم میدیدید بعد می‌فروختید خیلی ارزون برداشتن اون مو باید حداقل 10 تومن خریداری میشد. مو خیلی سخت بلند میشه احتمالا 5 سال صبر کرده انقد شده 

الهی بگردم. کاش جاهای دیگه هم میدیدید بعد می‌فروختید خیلی ارزون برداشتن اون مو باید حداقل 10 تومن خر ...

اره کلا هیچ نزدیم براش تا الان میگفتن نمیخرن همین ارایشگرا خودشون دلالن