2777
2789
عنوان

دخترای مذهبی بیاین😿

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 99 پست
وقتی مادر شدم حکمت برآورده نشدن خیلی از خواسته هامو فهمیدم مثلاً گاهی هست پسرم پسته میخواد و من خبر ...

میفهمم خواهر ولی نمیتونم بفهمم چون بیماریم باعث میشه آدما چندششون بشه بهم نزدیک شن

خیلی خورد میشم از وضعیت خودم

ولی حالا که همتون میگید بی نمازی بدترین چیزه میخوام دوباره قبل خواب نمازمو بخونم و حداقل بنده خوبی باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگزما شاید با اصلاح مزاج بهبود پیدا کنه مثلا یه مدت مصرف و گوجه و غذاهای اسیدی رو خیلی کم کن ترشی یا ...

ممنونم عزیزم اتفاقا فلفل میخورم میخاره یا نزدیک پریودیم ولی سرکه رو نمیدونستم

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

میفهمم خواهر ولی نمیتونم بفهمم چون بیماریم باعث میشه آدما چندششون بشه بهم نزدیک شنخیلی خورد میشم از ...

همسر شهید سجاد طاهر نیا میگفت بعداز شهادت همسرش خیلی دعا کرد و از خدا خواست در اون عالم نیارمند همسر شهیدم نباشم بلکه از اونم دستگیری کنم و دعا کرد در بهشت پر خانه خود حضرت زهرا سلام الله علیها باشه نه همسایه اش مدت کمی بعد از این دعا به سرطان میشن و چندین سال با این بیماری میگذرونن 

خودشچن میگفتن وقتی به نظرم این بیماری یعنی حاجت من رو پذیرفتن و با این بیماری به مقاماتشون افزودن ، این بانو عجیب به امام زمان عج وصل بودن تا اینکه پارسال از دنیا رفتن و صحبتها و کارهاشون برای خیلی از افرادی که من میشناسم الگو شد

میخوام بگم صبربر بیماری اجر عجیبی داره 

تا حدی که امام سجاد علیه السلام در صحیفه سجادیه میفرمایند خداوندا تورا سپاس بر تندرستی تنم که همواره از آن برخوردار هستم و تورا سپاس بر بیماری ای که بر من پدید آوردی 

پیشنهاد میکنم این دعا ی صحیفه رو زیاد بخونی با معنی کلا حالت رو عجیب میکنه

درسته ولی فکر میکنم کل کشورا الان همینن نه فقط ایران عزیز ماکلن تمایل به فرزندآوریه زیاد فک نکنم دیگ ...

بله تقریبا اکثر کشور ها دچار مشکل شدند 

یه بار خوندم که نرخ جمعیت تو ژاپن منفی شده 🫤🫤

یعنی عملا کسایی که می میرن بیش تر از افرادی هستن که متولد میشن

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

سلام خواهر عزیزم

نباید عقب کشید

همه دنیا با همه لذتا و سختیهاش تموم میشه

اما عیار ما تو همین لحظات مشخص میشه

چیزی که آدمو محکم میکنه راحتی نیست، تقواست و به دنبالش اخلاصه

اخلاصه که آرامش میاره حتی تو اوج مشکلات

آرامشی که گویی از سنگ ساخته شدی

انقدر مقاوم، انقدر عمیق، انقدر آرام و مشتاق و امیدوار

در واقع از سنگ ساخته نشدی، از همون گِلی ساخته شدی که اهل بیت(ع) آفریده شدند، این محکم بودن خاصیت شیعه امیرالمومنین(ع) هست

شما دارید یه چالشی میگذرونید

که اگر مقاوم باشید اگر صبر کنید، مژده و مژده که پاداش صابرین با خداست فقط

یعنی کسی دیگه نمیتونه پاداش صابر رو بده اصلا

شیطان عجیب داره دست و پا میزنه که پیشروی نکنید

به خصوص که ماه رحمت الهی آغاز شده

شما دستتونو محکم تر بذارید تو دستان حضرت زهرا(س)

وقتی فشار خارجی بر ما بیشتر میشه، ما باید ارتباطمون با خدا و اهل بیت(ع) بیشتر بشه تا غرق نشیم

به قول حاج قاسم هروقت در جنگ ها به ما فشتر میامد دست به دامان حضرت زهرا(س) میشدیم

اگه خپاستید تو تاپیک نماز تگتون میکنم، به خاطر نماز نه، الحمدلله که میخونید، به خاطر یه سری مطالبی که تو کانال میذاریم عمیق و جدول مراقبه اش

اینکه صورتتون نورانی شده، بازتاب قلبتونه که نورانی شده

خواهر گلم هیچ ثروتی تو دنیا با قلبی که عشق خدا و اهل بیت(ع) داره قابل مقایسه نیست، سفت بچسبید و بغلش کنید و محکم تر ادامه بدید

و زیارت عاشورا به نیابت از شهدا هر روز حتما حتما حتما بخونید

این راه پایانش قشنگه، مسیرشم قشنگه. التماس دعا🌹

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دورت بگردم امیدوارم واقن یادت بمونه دعام کنی

ب امید خدا 

اسم کوچیکتو بگو عزیزدل خواهر

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

سلام خواهر عزیزمنباید عقب کشیدهمه دنیا با همه لذتا و سختیهاش تموم میشهاما عیار ما تو همین لحظات مشخص ...

ممنونم ازشما و همتون خیر ببینید من داشتم گول شیطان میخوردم شماها با حرفای قشنگتون بیدارم کردین دوباره

میشه توی تاپیک نماز تگم کنید حتما ممنون میشم🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💎

مذهبی نیستم حتی نمازم نمی‌خونم و شاید اعتقاد کمی داشته باشم ولی نمازتو ول نکن اون بعد خدا همه چیزته ...

اتفاقا شما مذهبی هستید

همینکه دارید راه درستو نشون میدید و تشویق میکنید به طرف نماز، یعنی خیلی معتقدید شکر خدا🌷

ان شاالله به زپدی زود خودتونم نماز خوندنو شروع کنید

تو تاپیک شروع نماز تگتون میکنم خواساید یه نگاهی بندازید صفحه اولش رو

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
منم اگزما دارم همش بدتر میشه کل بدنم لک شده ولی هیچوقت از خدا و اماما طلبکار نباشیم ما دین رو اشتباه ...

خواهر انجیر خشک رو تو یه ظرف تو‌ روغن زیتون بندازید، هر شب سه تا بخورید، تموم‌مه شد روز بعد دپباره تو همون ظرف و روغن زیتپن سه تا انجیر بندازید خیس بشه شبش بخورید

کبدو پاکسازی میکنه و به طبع اگزما و لک کم میشه ان شاالله

البته طب سنتی حتما برید مزاجتونم بررسی بشه اصلاح بشه

وقتی مادر شدم حکمت برآورده نشدن خیلی از خواسته هامو فهمیدم مثلاً گاهی هست پسرم پسته میخواد و من خبر ...

پیامتون خیلی قشنگ بود

من هنوز مادر نشدم، مجردم

اما چه نعمت بزرگیه مادر شدن

اینکه با وجودیکه خدارو با هیچ‌ موجودی نمیشه مقایسه کرد چون مخلوق خداییم، اما مفهوم اعتماد رو به عنوان مثال کوچیک میشه تو‌ رابطه مادر و فرزندی دید و پی برد به اعتماد تو رابطه مخلوق و خالق