2777
2789

امروز از سرکار اومدم دیدم در حیاطمون بازه ماشین داداشمم دم در بود فکر کردم داداشم اومده خوشحال شدم

با ذوق رفتم داخل یهو دیدم دوست دخترش دم دره اونم شوکه شد فقط بهمدیگه سلام کردیم منم بدو بدو رفتم داخل خونه 

داداشم با این زنه دوساله دوستن زنه ازش بزرگتره دوتام بچه داره ازدواج سفید کردن حالا نمیدونم عقدش کرده یا نه به ما هیچی نمیگه الانم باهم زندگی میکنن من تابحال ندیده بودمش

الان یهو دیدمش شوکه شدم

بنظرتون باید چکار میکردم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ازدواج سفید چیه

بدون عقد و رسمی شدن

میرن زیر ی سقف

هرموقع هم بخان میگن بای بای

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀