2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 171 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان قهر کرد رف خونع باباش

ب چپت تو هم فردا برو موضوع رو ب خانواده اش بگو شاید ب خودش اومد ‌.خیلی جدی بگو من از این وعض پسرتون خسته شدم یا خودشو درست کنه یا من طلاقمو میگیرم 

شاید ب خودش اومد آدم شد

حق داریمن باشم این ادمو ۱ثانیه تحمل نمیکنممرد گنده مگه بچه ساه اهبا وکیل حرف بزن برا جدا شدن

خسته شدم بخدا دست به سیاه سفید نمیزنه ۲ هفتس خونس ی لیوان جا به جا نکرده فقط میخوره پا میشه میره سرشو میکنع تو گوشی

ب چپت تو هم فردا برو موضوع رو ب خانواده اش بگو شاید ب خودش اومد ‌.خیلی جدی بگو من از این وعض پسرتون ...

خودش قهر کرده خوشم برمیگرده من نمیتونم برم منت کشی مامانم میدونه قضیرو

حق داری شوهرمنم هربار میره دستشویی میبینم یه تاپاله عن جداگذاشتع .....لعنت به مادرایی که اینارو تربیت کردن ...متاسفانه درست بشو هم نیس

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....