2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت خونع باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 171 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به قرآن مامانش عین کوزت کار میکنه هیچوقت به بچه هاش نگفته ی لیوان جا به جا کنید یا حداقل پاشید خودتو ...

دقیقا مادرشوهرمنم همینه ...پسراش فقط میخورنو میرینن 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
وای خدا کمکتون کنه

انقدم کارش آبرو ریزیه نمیدونم دردمو به کی بگم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
وای خدایا توبه!!!!یعنی یک جای جدا از دستشویی؟!

نه تو همون کاسه توالت یا اطرافش ....

اخه این دخترشم همینه

فقط مث بز ریخته جلوشون که بخورن هیچی یادشون نداده ...

ببین خیلی بهش گفتم خیلی گوش نمیکنع حرف میزنم جواب نمیده دعوا میکنم جواب نمیده ۲ هفتس اخراج شده از شن ...

در کل اصلا خودت رو ناراحت نکن. این موجود تنبل و کثیف رو مامانش هم تحمل نمیکنه . از خداشم باشه تو کنارش باشی. از تنهاییت لذت ببر. همچین گفته فردا بیا تکلیفتو روشن کنم انگار ۵۰۰ تا سکه پس انداز داره جیرینگی میخواد مهریه بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرد ایرانی= گنده گ.....ز